PageRank
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
PageRank
Am si eu o intrebare . Am un site www.fifaucl.lx.ro si am page rank 0 . Si pe google si pe yahoo la cautarea campionate Ucl, campionate de Ucl apara primul ( din alte cateva sute de site-uri) dar la pagerank am 0 . Dc?
Trebuie sa copiez codul de la ei cu pagerank??(cu baneru ala)
Astept raspuns pleaze...Va multumesc
Trebuie sa copiez codul de la ei cu pagerank??(cu baneru ala)
Astept raspuns pleaze...Va multumesc
Ultima oară modificat 03-Sep-2007, 15:36:01 de către calin90, modificat 1 dată în total.
http://fifaucl.lx.ro/ Campionate de Fifa si de UCL. Caut parteneri !!
Prin aia am vrut sa vad cva...gata am scoso. Acum poate o sa imi raspounzi si la intrebarile de mai sus.casperel scrie:Off-topic:
"Pentru a putea intra pe site va rog sa dati click pe una din reclamele de mai jos, dupa care veti fi redictionat automat pe site-ul FifaUcl
Va Multumesc "
Ce profesionalism .... :\
- Silvers
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
page rank update se va face mai tarziu , acum in august a fost bl update ( back links ) si probabil la urmatorul pr update vei avea un pr mai mare ...
dar ma indoiesc deoarece ai doar vreo 27 bl in yahoo si 0 in google.... cred ca vei sari la PR 1 cu cel mai mare noroc
dar ma indoiesc deoarece ai doar vreo 27 bl in yahoo si 0 in google.... cred ca vei sari la PR 1 cu cel mai mare noroc

Nu prea mai sunt activ pe forumul phpBB, insa ma gasiti pe blog.
Pai si eu tre sa scap de astea?? De alea 27 din yahoo nu? . Daca trebe sa scap de ele cum fac sa scap..k nush... S-au tre sa fac sa fie cat mai multe...nush..Silvers scrie:page rank update se va face mai tarziu , acum in august a fost bl update ( back links ) si probabil la urmatorul pr update vei avea un pr mai mare ...

- Silvers
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
trebuie sa le faci sa creasca 
fai link exchange cu muuulte site-uri
si o sa creasca

si o sa creasca

Nu prea mai sunt activ pe forumul phpBB, insa ma gasiti pe blog.
e obligatoriu ca aceste siterui sa aiba un Pr bun sau ma ajuta si dak fac cu siteuri care au pr0?Silvers scrie:trebuie sa le faci sa creasca
si o sa creasca
- Etherfast
- Fost coleg
Nu e nimic obligatoriu, dar e de la sine inteles ca daca alte site-uri cu PR mare linkeaza catre tine, vei avea mai mult de castigat decat daca acele site-uri nu ar avea nici un PR.
etherfast.ro - Blog personal
- Trask Konoda
- Utilizator înregistrat
1. nu a fost update de page rank din aprilie
2. page rank-ul depinde de backlinkuri (care trebuie sa fie cat mai multe si cat mai bune)
3. daca vrei PR mai mare, va trebui sa gasesti site-uri cu page rank mai mare care sa aiba un link spre tine
4. de fapt, nu conteaza ce page rank au site-urile care linkeaza spre tine, ci paginile pe care apare linkul. Degeaba are site-ul PR 5 daca pagina pe care apare linkul tau are PR 0.
5. inscrie site-ul in cat mai multe directoare web
6. (tine-te bine) nu te mai stresa degeaba cu page rank-ul. Nu te ajuta cu nimic la pozitionarea in paginile cu rezultate ale motoarelor de cautare. Conteaza sa existe site-uri care sa aiba link spre tine si conteaza calitatea acelor site-uri. Cel mai bine ar fi sa gasesti site-uri din acelasi domeniu care sa puna link spre tine.
Daca te intereseaza subiectul, poti citi mult mai multe pe forum.seopedia.ro
2. page rank-ul depinde de backlinkuri (care trebuie sa fie cat mai multe si cat mai bune)
3. daca vrei PR mai mare, va trebui sa gasesti site-uri cu page rank mai mare care sa aiba un link spre tine
4. de fapt, nu conteaza ce page rank au site-urile care linkeaza spre tine, ci paginile pe care apare linkul. Degeaba are site-ul PR 5 daca pagina pe care apare linkul tau are PR 0.
5. inscrie site-ul in cat mai multe directoare web
6. (tine-te bine) nu te mai stresa degeaba cu page rank-ul. Nu te ajuta cu nimic la pozitionarea in paginile cu rezultate ale motoarelor de cautare. Conteaza sa existe site-uri care sa aiba link spre tine si conteaza calitatea acelor site-uri. Cel mai bine ar fi sa gasesti site-uri din acelasi domeniu care sa puna link spre tine.
Daca te intereseaza subiectul, poti citi mult mai multe pe forum.seopedia.ro
<a href="http://www.plodul-gandirii.blogspot.com" title="Cugetari">Cugetari</a>