cine imi ofera o baza de date ?

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
nesquick
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de nesquick »

Salutare tuturor, care ma poate ajuta si p mine cu baza de date pt phpbb? as dori sa folosesc o baza d date mysql, specificand ca serverul unde as vrea sa instalez phpbb este as.ro. Care ma poate ajuta si p mine, mai exact cum se face asa ceva ca sincer sunt cam paralel cu baze d date.
Multumesc anticipat si sper sa primesc raspuns cat mai rpd. :?: :?:
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

mail la support@as.ro cu motivele pentru doresti activarea bazei de date (de exemplu ca ai un site acolo care nu functioneaza fara o BD).

mai nou vad ca au dat drumul si la functia mail( ), dar dupa mine cam tarziu, o mare parte din utilizatori au migrat deja:
Noua configuratie va permite utilizatorilor As.Ro trimiterea de mesaje email prin intermediul scripturilor PHP. Fiecare utilizator poate trimite zilnic 50 de mesaje la un interval de minim 60 de secunde .
In momentul depasirii limitei de 50 de mesaje, orice email trimis din PHP va fi returnat catre utilizator impreuna cu un raport ce va contine numarul de mesaje trimise cu succes, numarul de mesaje returnate precum si data ultimului mesaj acceptat pentru livrare .
nesquick
Nou venit

Mesaj de nesquick »

ochey am inteles si alte siteuri care ofera subdomeniu gratis cu php+mysql + php mail mai exista( care nu au o limita d 50msg/zi) va rog ajutati-ma!
Multumesc si dator d cinste( va fak cinste cu o bere virtuala :) )
skeleton
Utilizator înregistrat

Mesaj de skeleton »

nesquick scrie:ochey am inteles si alte siteuri care ofera subdomeniu gratis cu php+mysql + php mail mai exista( care nu au o limita d 50msg/zi) va rog ajutati-ma!
Multumesc si dator d cinste( va fak cinste cu o bere virtuala )
Din mesajul asta am inteles ca ai nevoie de un server free (cred). Incerca www.dap.ro
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”