Full Album Pack
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7-PL1
salut.
am incercat si eu sa instalez full album pack. desi am cautat sa respect "cu sfintenie" pasii din fisierul.txt, se pare ca nu am reusit... se deschide pur si simplu o pagina alba... initial nu aveam nici iconita in headerul forumului, dar i-am schimbat CHMOD-ul gifului respectiv, in 777 si vad ca a aparut... cumva, mai trebuie sa schimb si alte CHMOD-uri???
problemele pe care le-am intampinat la instalare sunt urmatoarele:
1. in fisierul.txt imi spune sa fac urmatoarea operatiune:
Change "Path to cgi-in" in Admin CP to a relative path from phpBB root to your cgi-bin
Create folder: cgi-bin/tmp/
copy cgi-bin/nuffload.cgi to cgi-bin/nuffload.cgi
.....nu am inteles ce vrea sa spuna acolo. eu doar am creat un folder cgi-bin in root-ul phpBB2 si acolo am creat tmp-ul... dar am creat un tmp si in cgi-bin-ul din parent. nuffloadul l-am copiat in ambele cgi-bin-uri...
cine imi va explica unde am gresit si ce trebuia sa fac, il rog sa imi explice ca la prosti. sunt novice!!! abia de cateva zile am luat contact cu php-ul si cu manipularea fisierelor in Admin CP
2. erorile pe care le-am primit la instalare sunt urmatoarele:
DROP TABLE `phpbb_album_sp_config`
+++ Error: Unknown table 'phpbb_album_sp_config'
ALTER TABLE `phpbb_album_cat` ADD `cat_parent` MEDIUMINT( 8 ) UNSIGNED DEFAULT '0' NULL AFTER `cat_approval`
+++ Error: Duplicate column name 'cat_parent'
ALTER TABLE `phpbb_album_cat` ADD `cat_user_id` MEDIUMINT( 8 ) UNSIGNED DEFAULT '0' NULL AFTER `cat_parent`
+++ Error: Duplicate column name 'cat_user_id'
ALTER TABLE `phpbb_album_comment` ADD `comment_cat_id` int(11) NOT NULL default '0' AFTER `comment_pic_id`
+++ Error: Duplicate column name 'comment_cat_id'
...poate fi vreuna dintre ele cauza???
daca ajuta la ceva, link-ul spre forum este urmatorul:
http://discus-club.ro/phpBB2/index.php
serverul pe care am forumul este Pluto (am luat domeniul prin HostX)
cu multumiri celor care ma vor ajuta...
am incercat si eu sa instalez full album pack. desi am cautat sa respect "cu sfintenie" pasii din fisierul.txt, se pare ca nu am reusit... se deschide pur si simplu o pagina alba... initial nu aveam nici iconita in headerul forumului, dar i-am schimbat CHMOD-ul gifului respectiv, in 777 si vad ca a aparut... cumva, mai trebuie sa schimb si alte CHMOD-uri???
problemele pe care le-am intampinat la instalare sunt urmatoarele:
1. in fisierul.txt imi spune sa fac urmatoarea operatiune:
Change "Path to cgi-in" in Admin CP to a relative path from phpBB root to your cgi-bin
.....nu am inteles ce vrea sa spuna acolo. eu doar am creat un folder cgi-bin in root-ul phpBB2 si acolo am creat tmp-ul... dar am creat un tmp si in cgi-bin-ul din parent. nuffloadul l-am copiat in ambele cgi-bin-uri...
cine imi va explica unde am gresit si ce trebuia sa fac, il rog sa imi explice ca la prosti. sunt novice!!! abia de cateva zile am luat contact cu php-ul si cu manipularea fisierelor in Admin CP
2. erorile pe care le-am primit la instalare sunt urmatoarele:
DROP TABLE `phpbb_album_sp_config`
+++ Error: Unknown table 'phpbb_album_sp_config'
ALTER TABLE `phpbb_album_cat` ADD `cat_parent` MEDIUMINT( 8 ) UNSIGNED DEFAULT '0' NULL AFTER `cat_approval`
+++ Error: Duplicate column name 'cat_parent'
ALTER TABLE `phpbb_album_cat` ADD `cat_user_id` MEDIUMINT( 8 ) UNSIGNED DEFAULT '0' NULL AFTER `cat_parent`
+++ Error: Duplicate column name 'cat_user_id'
ALTER TABLE `phpbb_album_comment` ADD `comment_cat_id` int(11) NOT NULL default '0' AFTER `comment_pic_id`
+++ Error: Duplicate column name 'comment_cat_id'
...poate fi vreuna dintre ele cauza???
daca ajuta la ceva, link-ul spre forum este urmatorul:
http://discus-club.ro/phpBB2/index.php
serverul pe care am forumul este Pluto (am luat domeniul prin HostX)
cu multumiri celor care ma vor ajuta...

Ultima oară modificat 04-Sep-2007, 13:40:53 de către zenit, modificat 1 dată în total.
-
- Utilizator înregistrat
... observ ca dupa instalarea FAP a mai aparut o problema... nu mai pot vedea profilele atunci cand fac click pe numele userului (cel din header, functioneaza). eroarea este urmatoarea:
Could not query album config information
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'discuscu_forum.ALBUM_CONFIG_TABLE' doesn't exist
SELECT * FROM ALBUM_CONFIG_TABLE
Line : 108
File : usercp_viewprofile.php
este posibil ca instalarea FAP sa-mi fi sters tabele din baza de date?
se coreleaza aceasta eroare cu cele patru pe care le-am avut la instalare?
cum pot remedia si aceasta problema?
Could not query album config information
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'discuscu_forum.ALBUM_CONFIG_TABLE' doesn't exist
SELECT * FROM ALBUM_CONFIG_TABLE
Line : 108
File : usercp_viewprofile.php
este posibil ca instalarea FAP sa-mi fi sters tabele din baza de date?
se coreleaza aceasta eroare cu cele patru pe care le-am avut la instalare?
cum pot remedia si aceasta problema?
-
- Utilizator înregistrat
mda... se pare ca prefixul era cel implicit (phpbb_)
oricum, am luat-o muncitoreste de la capat cu totul... am ras baza de date, am sters folderul phpBB2, am refacut baza de date, am reinstalat phpBB-ul, am readus avatarele si configul pe care le salvasem anterior, dupa care am restaurat backup-ul facut inainte sa ma aventurez in instalarea FAP-ului. acum totul este ok...
problema este ca acum nu mai stiu daca sa mai incerc inca o data cu FAP sau sa incerc cu altceva... imi puteti recomanda un album care se instaleaza mai usor?
p.s. daca ar fi sa reincerc cu FAP, imi poate spune totusi, cineva, ce vrea sa zica asta?
oricum, am luat-o muncitoreste de la capat cu totul... am ras baza de date, am sters folderul phpBB2, am refacut baza de date, am reinstalat phpBB-ul, am readus avatarele si configul pe care le salvasem anterior, dupa care am restaurat backup-ul facut inainte sa ma aventurez in instalarea FAP-ului. acum totul este ok...
problema este ca acum nu mai stiu daca sa mai incerc inca o data cu FAP sau sa incerc cu altceva... imi puteti recomanda un album care se instaleaza mai usor?
p.s. daca ar fi sa reincerc cu FAP, imi poate spune totusi, cineva, ce vrea sa zica asta?