Cum pot sa fac asta ?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Poseidon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Poseidon »

Atunci, cum se numesc imaginile, sau de unde modific, culorile astea din imaginea alaturata, ce-o fi ele :

Unde sunt sageti, as dori sa stiu ce atributii au, ce culori sunt, numele lor, unde se gasesc, etc, de ce apare acolo alb, cand am facut ce trebuie ? ms mult pt ajutor !

[img=http://img266.imageshack.us/img266/7180 ... an6.th.jpg]
machine
Nou venit

Mesaj de machine »

da unde gasesc si eu fisierele alea ? are ceva dak am forumu facut pe myforum?ca nu gasesc nici un fisier .css ...si vreau sa schimb poza aia de sus la tema ndesign!!!va rog sa ma ajutati :d
thecrewstyle
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de thecrewstyle »

machine scrie:da unde gasesc si eu fisierele alea ? are ceva dak am forumu facut pe myforum?ca nu gasesc nici un fisier .css ...si vreau sa schimb poza aia de sus la tema ndesign!!!va rog sa ma ajutati :d
nu ai acces la ftp pe myforum ;) cauta cu atentie pe www.support.myforum.ro si vei gasi un tutorial care te va ajuta sa schimbi imaginea din header
Comunitatea What's Funny
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”