Login site
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Login site
Cum pot sa fac un login extern, pe site-ul meu, la phpbb3? am incercat diferite metode dar nu imi iese
eu vreau sa fac ca dintr-un site normal cand se inregistreaza un user pe site sa i se faca cont si pe forum si bineinteles cand te autentifici pe site sa fie autentificat si pe forum si invers.
momentan am deslusit cu avatarul cum dezactivez hotlink pt forum si am facut formularul extern ce adauga userul in forum (users). Asta merge f bine si cu userul creat din site ma pot loga pe forum. Mai ramane doar sa pot face autentificarea sa fie comuna. O sa incerc maine sa deslusesc misterul.
A mai facut cineva asa ceva ?
momentan am deslusit cu avatarul cum dezactivez hotlink pt forum si am facut formularul extern ce adauga userul in forum (users). Asta merge f bine si cu userul creat din site ma pot loga pe forum. Mai ramane doar sa pot face autentificarea sa fie comuna. O sa incerc maine sa deslusesc misterul.
A mai facut cineva asa ceva ?