http://cam.lx.ro/index.php
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- lsdcrew
- Utilizator înregistrat
- Versiune: -
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Să lăsăm la o parte laudele, nu-şi au rostu. Pe lx.ro nu se poate crea o comunitate
Modified by komAk (A.K.A. bluestar) ? Dacă ai copiat index_body.tpl de la tine de pe forum şi i l-ai dat lui, nu înseamnă că trebuie să te semnezi. Mai ales, când modificările nu sunt făcute de tine, şi/sau imaginile nu sunt originale. La fel şi cu banner-ul acela, by komAk, chiar nu este nevoie să şti. [Sfat prietenesc]
Modified by komAk (A.K.A. bluestar) ? Dacă ai copiat index_body.tpl de la tine de pe forum şi i l-ai dat lui, nu înseamnă că trebuie să te semnezi. Mai ales, când modificările nu sunt făcute de tine, şi/sau imaginile nu sunt originale. La fel şi cu banner-ul acela, by komAk, chiar nu este nevoie să şti. [Sfat prietenesc]
- THE END
- lsdcrew
- Utilizator înregistrat
- Versiune: -
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Nu a zis nimeni că nu ai dreptul să te semnezi, dar pentru ce? pentru câteva iconiţe şi template-ul modificat puţin? Dacă ai vrut să îl ajuţi nu trebuie acum să te semnezi şi pe ultima imagine de pe forum. Dacă era pe un host bun, domeniu, cu un conţinut cu un viitor strălucit da, aşa câştigai şi tu, poate cineva te contacta ş.a.m.d. Dar pentru un forum amărât, pe un host gratuit şi în acelaşi timp şi dus, nu cred că este necesar.
Din partea mea mult succes la amândoi. Dar cu astfel de forumuri nu se formează o comunitate.
Din partea mea mult succes la amândoi. Dar cu astfel de forumuri nu se formează o comunitate.
-
- Utilizator înregistrat
In legatura cu comunitatea.Pentru moment am facut acest forum pentru un clan si un server de Counter-Strike . E prima data cand lucrez cu phpbb si sami reuseask sa fac forumu.Probabil in viitorul apropiat o sa invat sa pun moduri,o sa schimb hostu ,etc. Oricum Ms tuturor pentru pareri.lsdcrew scrie:Nu a zis nimeni că nu ai dreptul să te semnezi, dar pentru ce? pentru câteva iconiţe şi template-ul modificat puţin? Dacă ai vrut să îl ajuţi nu trebuie acum să te semnezi şi pe ultima imagine de pe forum. Dacă era pe un host bun, domeniu, cu un conţinut cu un viitor strălucit da, aşa câştigai şi tu, poate cineva te contacta ş.a.m.d. Dar pentru un forum amărât, pe un host gratuit şi în acelaşi timp şi dus, nu cred că este necesar.