waning mod

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Shara
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Shara »

Are in el instructiunile de instalare.
DRACULA
Utilizator înregistrat

Mesaj de DRACULA »

Nu are deloc zimi si mie cum fac
Shara
Fost coleg

Mesaj de Shara »

Cand il descarci iei o arhiva : warnings_020.zip

Dezarhivezi, iar in continutul arhivei gasesti :

root (un folder)
warnings_020.mod (instructiunile de instalare ale modului)

Dai click 2 pe warnings_020.mod si selectezi sa deschizi fisierul cu un editor text : wordpad, notepad, office etc... .

Apoi citesti articolul de aici : Instalarea unui MOD in phpBB

Pentru mai multe cunostinte in domeniu citesti toate articolele care sunt in categoria de MODificari : kb.php?mode=cat&cat=3

Apoi urmand pasii de instalare a modului, si cu ce ai invatat din articolul/articolele citite incepi sa instalezi modul.

Este recomandat, ca la inceput, sa instalezi modul pe un forum de test si un backup cu o evidenta bine pusa la punct in privinta MODificarilor facute (back-upul si evidenta iti vor fi de folos in viitor).

Bei o cola rece intre timp si iti urez succes .
Sultanul
Utilizator înregistrat

Mesaj de Sultanul »

am si eu o problema....
Am instalat am facut tot uitasem sa fac mysql... am facuto si pe aia apoi mai este o chestie
Am incercat sa vad un post si imi da o eroare gen

Cod: Selectaţi tot

Could not obtain post/user information.

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' u.user_allowsmile, u.user_warnings u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user' at line 1

SELECT u.username, , u.user_allowsmile, u.user_warnings u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_allowsmile, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid FROM phpbb_posts p, phpbb_users u, phpbb_posts_text pt WHERE p.topic_id = 2 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time ASC LIMIT 0, 15

Line : 400
File : viewtopic.php
Nu stiu ce sa fac cred ca nu am facut bine cu In Line FIND si ce mai e cu toate ca am citit Instalarea unui MOD in phpBB
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Fii mai atent data viitoare cand instalezi mod-uri.
Du-te in fisierul viewtopic.php cauta codul

u.user_warnings u.user_id
si pune cum trebuie virgula intre ele

u.user_warnings, u.user_id
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
InDePeNdEnTu
Utilizator înregistrat

Mesaj de InDePeNdEnTu »

Ce as putea sa modific la warning mod . Atunci cand un user i-a un warning sa ii se schimba in alt rank alta imagine cand i-a pe al 2lea sa i se schimbe iarasi ranku etc.. sper ca ati inteles...
Sultanul
Utilizator înregistrat

Mesaj de Sultanul »

ama facut tot.Bun si frumos acum imi da alta eroare :cry:

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' u.user_allowsmile, u.user_warnings, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.use' at line 1

SELECT u.username, , u.user_allowsmile, u.user_warnings, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_allowsmile, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid FROM phpbb_posts p, phpbb_users u, phpbb_posts_text pt WHERE p.topic_id = 6 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time ASC LIMIT 0, 15

EDIT: AM REZOLVAT EROA PROBLEMA DE LA:

u.username, , u.user_allowsmile,
Acolo intre ele sunt 2 virgule si trebuie doar una!
ThE_ChOSeN_OnE
Nou venit

Mesaj de ThE_ChOSeN_OnE »

si eu patesc la fel cu eroarea si nu vad nici o greseala :-|...

DEBUG MODE

SQL Error : 1054 Unknown column 'u.user_warnings' in 'field list'

SELECT u.username, u.user_allowsmile, u.user_warnings, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid FROM phpbb_posts p, phpbb_users u, phpbb_posts_text pt WHERE p.topic_id = 10 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time ASC LIMIT 0, 15

imi zice u.user_warnings imi spune cineva ce nu e bine ca nu inteleg!!

si totusi vreau sa mai stiu ceva...la unele forumuri am vazut ca cand cineva ia ban ii apare imaginea banned :-| cum fac asta? ca la ranguri m-am priceput...e cumva pe acolo prin administrator panel??la user management??
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”