waning mod
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Cand il descarci iei o arhiva : warnings_020.zip
Dezarhivezi, iar in continutul arhivei gasesti :
root (un folder)
warnings_020.mod (instructiunile de instalare ale modului)
Dai click 2 pe warnings_020.mod si selectezi sa deschizi fisierul cu un editor text : wordpad, notepad, office etc... .
Apoi citesti articolul de aici : Instalarea unui MOD in phpBB
Pentru mai multe cunostinte in domeniu citesti toate articolele care sunt in categoria de MODificari : kb.php?mode=cat&cat=3
Apoi urmand pasii de instalare a modului, si cu ce ai invatat din articolul/articolele citite incepi sa instalezi modul.
Este recomandat, ca la inceput, sa instalezi modul pe un forum de test si un backup cu o evidenta bine pusa la punct in privinta MODificarilor facute (back-upul si evidenta iti vor fi de folos in viitor).
Bei o cola rece intre timp si iti urez succes .
Dezarhivezi, iar in continutul arhivei gasesti :
root (un folder)
warnings_020.mod (instructiunile de instalare ale modului)
Dai click 2 pe warnings_020.mod si selectezi sa deschizi fisierul cu un editor text : wordpad, notepad, office etc... .
Apoi citesti articolul de aici : Instalarea unui MOD in phpBB
Pentru mai multe cunostinte in domeniu citesti toate articolele care sunt in categoria de MODificari : kb.php?mode=cat&cat=3
Apoi urmand pasii de instalare a modului, si cu ce ai invatat din articolul/articolele citite incepi sa instalezi modul.
Este recomandat, ca la inceput, sa instalezi modul pe un forum de test si un backup cu o evidenta bine pusa la punct in privinta MODificarilor facute (back-upul si evidenta iti vor fi de folos in viitor).
Bei o cola rece intre timp si iti urez succes .
- Sultanul
- Utilizator înregistrat
am si eu o problema....
Am instalat am facut tot uitasem sa fac mysql... am facuto si pe aia apoi mai este o chestie
Am incercat sa vad un post si imi da o eroare gen
Nu stiu ce sa fac cred ca nu am facut bine cu In Line FIND si ce mai e cu toate ca am citit Instalarea unui MOD in phpBB
Am instalat am facut tot uitasem sa fac mysql... am facuto si pe aia apoi mai este o chestie
Am incercat sa vad un post si imi da o eroare gen
Cod: Selectaţi tot
Could not obtain post/user information.
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' u.user_allowsmile, u.user_warnings u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user' at line 1
SELECT u.username, , u.user_allowsmile, u.user_warnings u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_allowsmile, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid FROM phpbb_posts p, phpbb_users u, phpbb_posts_text pt WHERE p.topic_id = 2 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time ASC LIMIT 0, 15
Line : 400
File : viewtopic.php
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Fii mai atent data viitoare cand instalezi mod-uri.
Du-te in fisierul viewtopic.php cauta codul si pune cum trebuie virgula intre ele
Du-te in fisierul viewtopic.php cauta codul
u.user_warnings u.user_id
u.user_warnings, u.user_id
- InDePeNdEnTu
- Utilizator înregistrat
- Sultanul
- Utilizator înregistrat
ama facut tot.Bun si frumos acum imi da alta eroare
EDIT: AM REZOLVAT EROA PROBLEMA DE LA:
Acolo intre ele sunt 2 virgule si trebuie doar una!

DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' u.user_allowsmile, u.user_warnings, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.use' at line 1
SELECT u.username, , u.user_allowsmile, u.user_warnings, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_allowsmile, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid FROM phpbb_posts p, phpbb_users u, phpbb_posts_text pt WHERE p.topic_id = 6 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time ASC LIMIT 0, 15
EDIT: AM REZOLVAT EROA PROBLEMA DE LA:
u.username, , u.user_allowsmile,
-
- Nou venit
si eu patesc la fel cu eroarea si nu vad nici o greseala
...
imi zice u.user_warnings imi spune cineva ce nu e bine ca nu inteleg!!
si totusi vreau sa mai stiu ceva...la unele forumuri am vazut ca cand cineva ia ban ii apare imaginea banned
cum fac asta? ca la ranguri m-am priceput...e cumva pe acolo prin administrator panel??la user management??

DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Unknown column 'u.user_warnings' in 'field list'
SELECT u.username, u.user_allowsmile, u.user_warnings, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid FROM phpbb_posts p, phpbb_users u, phpbb_posts_text pt WHERE p.topic_id = 10 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time ASC LIMIT 0, 15
si totusi vreau sa mai stiu ceva...la unele forumuri am vazut ca cand cineva ia ban ii apare imaginea banned