warning- ...functions.php on line 828
warning- ...functions.php on line 828
Warning: include() [function.include]: Unable to access ./../language/lang_english/lang_main.php in /home/www/free/xhost.ro/logare.xhost.ro/includes/functions.php on line 828
Warning: include(./../language/lang_english/lang_main.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/www/free/xhost.ro/logare.xhost.ro/includes/functions.php on line 828
Warning: include() [function.include]: Failed opening './../language/lang_english/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:./inc:/home/www/lib:/home/www/lib/pear:/home/www/lib/pear/DB:/home/www/lib/nusoap:/home/www/lib/phrame:/home/www/lib/toplabs:/allowrun:') in /home/www/free/xhost.ro/logare.xhost.ro/includes/functions.php on line 828
phpBB : Eroare primejdioasã
Could not connect to the database
Ce inseamna toate acestea? Ce trebuie sa fac?
Warning: include(./../language/lang_english/lang_main.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/www/free/xhost.ro/logare.xhost.ro/includes/functions.php on line 828
Warning: include() [function.include]: Failed opening './../language/lang_english/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:./inc:/home/www/lib:/home/www/lib/pear:/home/www/lib/pear/DB:/home/www/lib/nusoap:/home/www/lib/phrame:/home/www/lib/toplabs:/allowrun:') in /home/www/free/xhost.ro/logare.xhost.ro/includes/functions.php on line 828
phpBB : Eroare primejdioasã
Could not connect to the database
Ce inseamna toate acestea? Ce trebuie sa fac?
Am mai trecut pe acolo. Am dat de toate limbile, inclusiv uigura, dar english nu am vazut nicaieri. Cand am downloadat phpbb, nu am ales optiunea all languages parca, am ales numai romanian, nu am stiut ca o sa fie vreo problema aspectul asta. Cred ca nu am alta sansa decat sa o descarc din nou.Poseidon scrie:Salut !
Urca limba engleza prin FTP, si v-a trebui sa meargaO poti downloada, dand click aici. Succes !
Da, am schimbat-o. Dar ar fi vreo problema? Ca xhost-ul avea optiunea Save, deci probabil se memora undeva schimbarea asta...lsdcrew scrie:iti cere limba engleza, ceea ce tu nu ai. Apoi, nu se poate conecta la baza de date. Ai cont pe xhost, bun, dar parola bazei de date ai schimbat-o? Parola standard este una aleasa automat gen "165dsfafas".
- Poseidon
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Nu v-a fi nici-o problema. Oricum, daca doresti poti sterge limba romana de pe forum, si sa lasi doar engleza. Uite, click aici .. Este link direct catre limba engleza. Intri in: languages/lang_english/
Defapt, fisierul acela: lang_english, v-a trebui sa-l urci ( uploadezi pe FTP ), si apoi, mergi in ACP ( Panoul Administratorului > Configurare Generala > Limba standard, si acolo alegi Engleza . Mergi inapoi la index, si nu v-a mai trebui sa da acea eroare cu siguranta.
Succes !
Defapt, fisierul acela: lang_english, v-a trebui sa-l urci ( uploadezi pe FTP ), si apoi, mergi in ACP ( Panoul Administratorului > Configurare Generala > Limba standard, si acolo alegi Engleza . Mergi inapoi la index, si nu v-a mai trebui sa da acea eroare cu siguranta.
Succes !

Am dat copy si paste sa uploadez din nou tot. Dar am uitat sa va zic ca de fiecare data dadeam de mesajul ca fisierul .htaccess din folderul cache nu poate fi uploadat sau cam asa ceva. Asa ca am renuntat la el si totul s-a uploadat normal. Care e chestia cu fisierul asta?
Oricum acum dupa ce am pus lang english imi apar o groaza de chestii ciudate.
Oricum acum dupa ce am pus lang english imi apar o groaza de chestii ciudate.