warning- ...functions.php on line 828

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
ana
Utilizator înregistrat

warning- ...functions.php on line 828

Mesaj de ana »

Warning: include() [function.include]: Unable to access ./../language/lang_english/lang_main.php in /home/www/free/xhost.ro/logare.xhost.ro/includes/functions.php on line 828

Warning: include(./../language/lang_english/lang_main.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/www/free/xhost.ro/logare.xhost.ro/includes/functions.php on line 828

Warning: include() [function.include]: Failed opening './../language/lang_english/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:./inc:/home/www/lib:/home/www/lib/pear:/home/www/lib/pear/DB:/home/www/lib/nusoap:/home/www/lib/phrame:/home/www/lib/toplabs:/allowrun:') in /home/www/free/xhost.ro/logare.xhost.ro/includes/functions.php on line 828
phpBB : Eroare primejdioasã

Could not connect to the database
Ce inseamna toate acestea? Ce trebuie sa fac?
Poseidon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Poseidon »

Salut !

Urca limba engleza prin FTP, si v-a trebui sa mearga ;) O poti downloada, dand click aici. Succes !
Ultima oară modificat 07-Sep-2007, 19:44:34 de către Poseidon, modificat 1 dată în total.
lsdcrew
Utilizator înregistrat
Versiune: -
Ext: Da

Mesaj de lsdcrew »

iti cere limba engleza, ceea ce tu nu ai. Apoi, nu se poate conecta la baza de date. Ai cont pe xhost, bun, dar parola bazei de date ai schimbat-o? Parola standard este una aleasa automat gen "165dsfafas".
ana
Utilizator înregistrat

Mesaj de ana »

Poseidon scrie:Salut !

Urca limba engleza prin FTP, si v-a trebui sa mearga ;) O poti downloada, dand click aici. Succes !
Am mai trecut pe acolo. Am dat de toate limbile, inclusiv uigura, dar english nu am vazut nicaieri. Cand am downloadat phpbb, nu am ales optiunea all languages parca, am ales numai romanian, nu am stiut ca o sa fie vreo problema aspectul asta. Cred ca nu am alta sansa decat sa o descarc din nou.
ana
Utilizator înregistrat

Mesaj de ana »

lsdcrew scrie:iti cere limba engleza, ceea ce tu nu ai. Apoi, nu se poate conecta la baza de date. Ai cont pe xhost, bun, dar parola bazei de date ai schimbat-o? Parola standard este una aleasa automat gen "165dsfafas".
Da, am schimbat-o. Dar ar fi vreo problema? Ca xhost-ul avea optiunea Save, deci probabil se memora undeva schimbarea asta...
Poseidon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Poseidon »

Nu v-a fi nici-o problema. Oricum, daca doresti poti sterge limba romana de pe forum, si sa lasi doar engleza. Uite, click aici .. Este link direct catre limba engleza. Intri in: languages/lang_english/

Defapt, fisierul acela: lang_english, v-a trebui sa-l urci ( uploadezi pe FTP ), si apoi, mergi in ACP ( Panoul Administratorului > Configurare Generala > Limba standard, si acolo alegi Engleza . Mergi inapoi la index, si nu v-a mai trebui sa da acea eroare cu siguranta.

Succes ! ;)
ana
Utilizator înregistrat

Mesaj de ana »

Am dat copy si paste sa uploadez din nou tot. Dar am uitat sa va zic ca de fiecare data dadeam de mesajul ca fisierul .htaccess din folderul cache nu poate fi uploadat sau cam asa ceva. Asa ca am renuntat la el si totul s-a uploadat normal. Care e chestia cu fisierul asta?
Oricum acum dupa ce am pus lang english imi apar o groaza de chestii ciudate. :?
ana
Utilizator înregistrat

Mesaj de ana »

Mi-a mai aparut ceva, in afar de phbb auth acces, cand vreau sa intru pe xhost.ro, imi apare "acces restrictionat temporar pt upgrade", si imi cere sa trec nume si parola. Ce mai e si asta?
sandman
Utilizator înregistrat

Mesaj de sandman »

Cred ca isi upgradeaza site-ul, phpmyadmin. Probabil trec pe alte servere. Si eu patesc acelasi lucru. Numai ca atunci trebuia sa ne notifice pe mail sa stim si noi.
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”