smtp.php

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
alex
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

smtp.php

Mesaj de alex »

Chestiile astea au aparut dupa instalarea unui antivirus de e-mail pe server...si nu`mi explic de ce...sau ce sa fac. Serverul ruleaza Crux Linux, kernel 2.6, apache 2.0, phpBB 2.0.8 ... Pana acum forumul s-a comportat exemplar.

Number of users 385, Number of posts 4686 ...deci a cam avut de tras :)

Asta apare cand postezi, dar nu de fiecare data:

Cod: Selectaţi tot

Warning: fsockopen(): unable to connect to 192.168.0.1:25 in /home/www/htdocs/psp-sc/newforum/includes/smtp.php on line 109 

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/htdocs/psp-sc/newforum/includes/smtp.php:109) in /home/www/htdocs/psp-sc/newforum/includes/page_header.php on line 479 

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/htdocs/psp-sc/newforum/includes/smtp.php:109) in /home/www/htdocs/psp-sc/newforum/includes/page_header.php on line 481 

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/htdocs/psp-sc/newforum/includes/smtp.php:109) in /home/www/htdocs/psp-sc/newforum/includes/page_header.php on line 482 

sau 

DEBUG MODE 

Line : 111 
File : /home/www/htdocs/psp-sc/newforum/includes/smtp.php

Help me please :)
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Nu cred ca este de la antivirus, mai repede cred ca nu mai beneficiezi de SMTP pe server.
alex
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel php: Mediu

Mesaj de alex »

Cum sa nu mai beneficiez ?
Atunci eu cum imi trimit mailurile prin SMTP ? :)
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

...sau in unele momente nu se poate conecta la SMTP

liniile 107-112 din smtp.php sunt:

Cod: Selectaţi tot

// Ok we have error checked as much as we can to this point let's get on
 // it already.
 if( !$socket = fsockopen($board_config['smtp_host'], 25, $errno, $errstr, 20) )
 {
 message_die(GENERAL_ERROR, "Could not connect to smtp host : $errno : $errstr", "", __LINE__, __FILE__);
        }
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”