cum dau permisiuni ?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Tanatos
Utilizator înregistrat

cum dau permisiuni ?

Mesaj de Tanatos »

akuma mi-am schimbat forumul de pe phpbb2 pe phpbb3 si nu stiu cum sa fac administratori pe forum ? adica permisiuni ma ajuta cineva ? Raspundeti-mi si mie va rog frumos.
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

ACP -> Permissions -> si in stanga ai pentru fiecare in parte. Acolo alegi o gategorie si le setezi de acolo ce au voie si ce nu.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Tanatos
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tanatos »

multumesk mult dar daca vreau sa ma mut din nou pe phpbb2 acolo imi zice ca daca voi trece din nou pe phpbb2 va trebui sa iau forumul de la 0. exista vreo metoda sa nu o iau de la 0 ?
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

nu am incercat niciodata sa vad cum e sa treci iar la phpbb2, eu doar din 2 in 3 am experimentat
Ultima oară modificat 19-Sep-2007, 10:10:08 de către Shadow of Wishes, modificat 1 dată în total.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Tanatos
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tanatos »

deci nu stii ?
P.S. lasa-mi si mie id-ul tau
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Tanatos scrie:multumesk mult dar daca vreau sa ma mut din nou pe phpbb2 acolo imi zice ca daca voi trece din nou pe phpbb2 va trebui sa iau forumul de la 0. exista vreo metoda sa nu o iau de la 0 ?
Exista o metoda: daca ai un backup la baza de date facut inainte de instalarea noii versiuni, poti face o instalare noua a phpbb 2.0.22 si apoi sa restaurezi baza de date cu backup-ul pastrat. Desigur ca nu vei mai avea nici un mesaj si nici un utilizator inregistrat intre momentul cand ai facut upgrade-ul.
Tanatos
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tanatos »

multumesk inca odata as mai dori niste id-uri alea vostre pt. contact pe mess
auziti sunt administrators p un forum si daca vreau sa trimit un mesaj la toti useri de pe forum cum fac?
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”