cum dau permisiuni ?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
cum dau permisiuni ?
akuma mi-am schimbat forumul de pe phpbb2 pe phpbb3 si nu stiu cum sa fac administratori pe forum ? adica permisiuni ma ajuta cineva ? Raspundeti-mi si mie va rog frumos.
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Nivel phpBB: Experimentat
nu am incercat niciodata sa vad cum e sa treci iar la phpbb2, eu doar din 2 in 3 am experimentat
Ultima oară modificat 19-Sep-2007, 10:10:08 de către Shadow of Wishes, modificat 1 dată în total.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Exista o metoda: daca ai un backup la baza de date facut inainte de instalarea noii versiuni, poti face o instalare noua a phpbb 2.0.22 si apoi sa restaurezi baza de date cu backup-ul pastrat. Desigur ca nu vei mai avea nici un mesaj si nici un utilizator inregistrat intre momentul cand ai facut upgrade-ul.Tanatos scrie:multumesk mult dar daca vreau sa ma mut din nou pe phpbb2 acolo imi zice ca daca voi trece din nou pe phpbb2 va trebui sa iau forumul de la 0. exista vreo metoda sa nu o iau de la 0 ?