Warning

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Skorpiak
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Warning

Mesaj de Skorpiak »

am urcat phpbb3-ul pe host dar imi da eroarea asta

Cod: Selectaţi tot

Warning: include() [function.include]: Unable to access ./../language/en/common.php in /www/yeahost.com/e/***.yeahost.com/phpBB3/install/index.php on line 180

Warning: include(./../language/en/common.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /www/yeahost.com/e/***.yeahost.com/phpBB3/install/index.php on line 180

Warning: include() [function.include]: Failed opening './../language/en/common.php' for inclusion (include_path='.:/opt/php5/lib/php') in /www/yeahost.com/e/***.yeahost.com/phpBB3/install/index.php on line 180
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /install/index.php on line 368: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /install/index.php:180)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /install/index.php on line 369: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /install/index.php:180)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /install/index.php on line 370: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /install/index.php:180)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /install/index.php on line 371: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /install/index.php:180)
Shara
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Shara »

L-ai urcat dar nu l-ai urcat complet, in language/en/ nu exista cel putin fisierul common.php. Asigura-te ca ai toate fisierele urcate !
Arcon
Nou venit

Mesaj de Arcon »

aceasi problema am si eu ... cum fac sa o rezolv ? :(

cine ma ajuta cu chestia asta ? ? :(
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”