Un script....need
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Silvers
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
cauta prin fisierele .tpl dintr-o tema ... este doar html cu alta extensie
Nu prea mai sunt activ pe forumul phpBB, insa ma gasiti pe blog.
-
- Fost coleg
atunci arata-mi si mie unde ai vazut asta pe cstrike.ro ca eu nu gasesc (nici nu am stat sa caut mai mult, decat o privire in ansamblu) si zi-ne ce prefix ai folosit la tabelele din baza de date cand ai instalat forumul, si mai zi-ne si ce versiune a scriptului phpBB folosesti.
PS: Un link catre site ai fi putut da si tu de la inceput, nu sa ne prezeinti din ce-ti mai amintesti. Eu sunt total zapacit de discutiile din acest topic.
PS: Un link catre site ai fi putut da si tu de la inceput, nu sa ne prezeinti din ce-ti mai amintesti. Eu sunt total zapacit de discutiile din acest topic.
-
- Utilizator înregistrat
Raspuns
Exista scripturi individuale pentru statistica.
Un phpbb3 si MOD uri descarcate de la phpbb.com.
Demo - aici ( in partea de jos a formului ).
Exista "Who is online", "Last Visits ( ex: In total there where 92 users online today :: 4 registered, 1 hidden and 87 guests )", "Statistics", "Top Posters".
Un phpbb3 si MOD uri descarcate de la phpbb.com.
Demo - aici ( in partea de jos a formului ).
Exista "Who is online", "Last Visits ( ex: In total there where 92 users online today :: 4 registered, 1 hidden and 87 guests )", "Statistics", "Top Posters".
<a href="http://www.valceaforum.net">www.valceaforum.net</a>