cinefabil.com/forum

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Prospero
Nou venit

cinefabil.com/forum

Mesaj de Prospero »

Stiu ca subiectul forumului nu o sa prea prinda in comunitatea voastra de webmasteri, dar totusi va prezint Cinefabil.com/forum. E pe net de vreo doua saptamani... Are Mod CP, cash mod si inca vreo cateva modificari pe la profilurile utilizatorilor instalate. Nu voi mai instala alte mod-uri pana la aparitia phpBB v3.0 final deoarece vreau sa ma gandesc daca sa il transfer sau nu...

Astept pareri... si membri... :
Silvers
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Silvers »

1. are mai mult de 2 saptamani , are cel putin 2 , 3 luni , stiu ca il aveai in sig la myforum
2. schimba headeru sau chiar toata tema
3. de udne vine cinefabil :D ?
Nu prea mai sunt activ pe forumul phpBB, insa ma gasiti pe blog.
lsdcrew
Utilizator înregistrat
Versiune: -
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de lsdcrew »

Nu mi se pare cea mai potrivita tema, este foarte obosioare, mie mi-au dat lacrimile, la fel si cu phpbb.ro, dar asta e, fiecare dupa gusturile sale. Lasand la o parte faptul ca mai sunt forumuri de genu cu ceva vechime iti urez succes cu el si chiar cred ca o sa ai, doar ai deja 34 de membrii
Prospero
Nou venit

Mesaj de Prospero »

lsdcrew scrie:Lasand la o parte faptul ca mai sunt forumuri de genu cu ceva vechime iti urez succes cu el
Hai sa fim seriosi... Cate forumuri despre arta si cultura mai sunt?
Mersi. :wink:

@ Silvers, cauta in dex online "inefabil" . E un joc de cuvinte, o combinatie intre cinema si inefabil.
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”