Upgrade de la 2.0.4 la 2.0.22 [kind of bug].

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
likudio
Nou venit

Upgrade de la 2.0.4 la 2.0.22 [kind of bug].

Mesaj de likudio »

Am incercat sa fac un upgrade de la versiunea phpbb 2.0.4 la 2.0.22, si sa schimb serverul, totul se desfasoara normal (conform tutorial-ului), e absolut ok, dar atunci cand ma autentific cu datele mele de admin, sunt redirectionat catre adresa vechiului server... iar cand dau click pe panoul administratorului, la fel. Aveti idee ce ar putea fi?
Aliniuz
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Aliniuz »

Daca nu s-a schimbat adresa, atunci trebuie s-o schimbi tu manual din baza de date.

Da-mi un PM cu adresa vechiului si a noului site, precum si detaliile de autentificare in phpMyAdmin.
likudio
Nou venit

Mesaj de likudio »

Aliniuz scrie:Daca nu s-a schimbat adresa, atunci trebuie s-o schimbi tu manual din baza de date.

Da-mi un PM cu adresa vechiului si a noului site, precum si detaliile de autentificare in phpMyAdmin.
Nu imi poti spune unde sa modific mai exact? Nu pot comunica datele "unei persoane terte" din pacate... e vorba de site-ul oficial al unui oras...
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Cod: Selectaţi tot

UPDATE `phpbb_config` SET `config_value` = 'www.adresa.com' WHERE CONVERT( `phpbb_config`.`config_name` USING utf8 ) = 'server_name' LIMIT 1 ;
Modifici adresa.com cu URL-ul site-ului tau.
likudio
Nou venit

Mesaj de likudio »

Am reusit! Mersi mult! :)
Dutzzu
Utilizator înregistrat

Mesaj de Dutzzu »

am si eu o problema... vreau sa mi updatez forumul ( eu am versiunea 2.0.19 )... si am urmat pasii descrisi de flowers in articolul acesta ( mai precis, metoda MODificările 'Code Changes' ) Problema e ca, atunci cand am facut primul pas (update de la 0.19 la 0.20 - plus ca mi apar ceva bug'uri in functionarea forumului ), folosind easy mod nu se ntampla nimic ( imi zice ca operatia a reusit, dar in admin index tot 0.19 imi arata ca folosesc ), iar daca fac schimbarile manual si incerc sa accesez dupa aia linkul catre forum apare o fereastra alba ( nu se incarca nimic )

Am citit o gramada de post'uri referitoare la update, am vazut ca sunt mai multe posibilitati, dar nu'i dau de capat nicium

Imi puteti oferi ceva sugestii ?
Dutzzu
Utilizator înregistrat

Mesaj de Dutzzu »

nimeni, nimic ?!?

unul dintre cei care se pricep la chestia asta m'ar putea ajuta sa fac update'ul la forum?
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Daca n-ai MODificari pe forum, poti sa folosesti "Changed Files". E mai usor.
Dutzzu
Utilizator înregistrat

Mesaj de Dutzzu »

am incercat si lucru asta, dar dupa ce am facut tot, cand incercam sa intru pe pagina forumului imi aparea o pagina alba ( nu mi aparea msg de eroare, nimic, doar pg alba )...

Nicicum nu am reusit... singurul lucru care nu l am incercat (pt ca nu l am vazut ca obtiune la metodele de upgrade) ar fii sa dld ultima vers stabila, si cand accesez http://domeniu.ro/forum/install.php sa aleg inloc de "Instalare" "Upgrade" ... ar merge asa? Daca nu... chiar nsh ce sa mai fac, ca nu i dau de capat. Eventual sa incerc sa i fac update la versiunea a 3'a ... sau, sa fac conversia catre smf (cea ce am reusit, dar sincer nu mi place... dar am reusit sa mi salvez toate inf) Asa nu l pot lasa, pt ca forumul mi'e atacat de boti, si nu am timp sa stau zilnic sa sterg usere aiurea... si nu pot pune moduri impotriva lor daca n'am update....

Oricum, tx pt reply :)
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”