Raspuns replica - "Anunţuri şi prezentări de MODificari

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
ValceaForum
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Raspuns replica - "Anunţuri şi prezentări de MODificari

Mesaj de ValceaForum »

"Ne pare rău dar doar cei care sunt utilizatori cu drepturi speciale de acces pot răspunde în acest forum", asa imi apare daca doresc sa scriu un raspuns.

Nu am drept special de acces ( atentie la permisiuni ) asa ca voi raspunde aici.

Shadow, esti cam intunecat. Nimic nu e pe placul tau. Inteleg ca esti expert si de aceea tot ce nu se incadreaza in preferintele tale este de doi lei. MOD -uri, forumuri etc.

Arata-mi si mie un MOD pe care l-ai facut INTEGRAL, pentru a-l compara cu cel realizat de Nickvergessen. Luni de munca din partea lui pentru un lucru folositor ( e similar cu "Discutii recente" de aici ). Si vine Shadow si... il desfiinteaza.

In privinta forumului meu....poate ca atat ai capacitatea de intelegere.

Toate topicurile sunt explicate.
Ultima oară modificat 21-Sep-2007, 11:19:36 de către ValceaForum, modificat de 5 ori în total.
<a href="http://www.valceaforum.net">www.valceaforum.net</a>
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Nu stiu daca iti dai tu seama, dar nu o sa ma cobor la nivelul tau ca sa deschid subiectul asta.

"In privinta forumului meu....poate ca atat ai capacitatea de intelegere. " sunt absolut sigur ca, "capacitatea mea de intelegere" (ca sa te citez) sunt absolut sigur ca depaseste capacitatea ta actuala. Gata, te las in voie.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
ValceaForum
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de ValceaForum »

Shadow of Wishes scrie:Nu stiu daca iti dai tu seama, dar nu o sa ma cobor la nivelul tau ca sa deschid subiectul asta....
"capacitatea mea de intelegere" (ca sa te citez) sunt absolut sigur ca depaseste capacitatea ta actuala. Gata, te las in voie.
Eu ce ziceam... despre superioritatea ta.

Si eu te las.
<a href="http://www.valceaforum.net">www.valceaforum.net</a>
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”