Admin Voting
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Admin Voting
Salut All,
Cum se poate sa stergi votul unui utilizator dintr-un chestionar astfel incit sa poata sa revoteze la un chestionar.
M-am tot lovit de problema asta, utilizatorii imi scriu ca au gresit votul si sa-l modific/sterg.
Multumesc Mult!
Cum se poate sa stergi votul unui utilizator dintr-un chestionar astfel incit sa poata sa revoteze la un chestionar.
M-am tot lovit de problema asta, utilizatorii imi scriu ca au gresit votul si sa-l modific/sterg.
Multumesc Mult!
- BuGsY
- Fost coleg
Trebuie să intri în phpMyAdmin, să “măsluieşti" tabelul phpbb_vote_results.
Poţi să te uiţi şi pe tabele phpbb_vote_voters respectiv phpbb_vote_desc pentru a urmării id-ul celui care a votat.
Poţi să te uiţi şi pe tabele phpbb_vote_voters respectiv phpbb_vote_desc pentru a urmării id-ul celui care a votat.
-
- Utilizator înregistrat
Re: Cum pot sa Modific un Vot Gresit
Super amuzanta treaba asta ca tot se apropie alegerileshenck scrie:M-am tot lovit de problema asta, utilizatorii imi scriu ca au gresit votul si sa-l modific/sterg.

O tot aud din 4 in 4 ani dupa alegeri cand majoritatea populatiei regreta votul aplicat...

shenck, cine a votat stramb sa isi suporte decizia si data viitoare va fi ceva mai atent inainte de vot

- BuGsY
- Fost coleg
Delphinas, poţi instala MODificarea Admin Voting care nu este altceva decât un panou de control al administratorului pentru administrarea voturilor. Poţi vizualiza cine a votat, cum a votat; include un Auto-Installer, nefiind nevoie să introduci liniile in MySQL la instalarea acestuia.
Administratorii care au instalat acesta MODificare, sunt rugaţi să îşi anunţe utilizatorii, datorită intimităţii.
Administratorii care au instalat acesta MODificare, sunt rugaţi să îşi anunţe utilizatorii, datorită intimităţii.