2 nelamuriri
-
- Utilizator înregistrat
2 nelamuriri
1.cum pot crea un intro pentru site&forum? 2.cum pot modifica un template pentru forum...sa modific niste categorii sau ceva...
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Re: 2 nelamuriri
1 Poti folosii PhotoShopandutzu_andrei scrie:1.cum pot crea un intro pentru site&forum? 2.cum pot modifica un template pentru forum...sa modific niste categorii sau ceva...
2 Pentru a modifica un template, poti folosii dreamweaver
Bafta
Comunitatea What's Funny
-
- Utilizator înregistrat
Dreamweaver
Nu inteleg de ce recomandati Dreamweaver pentru a modifica templateuri phpbb, cel m-ai usor este sa folosesti notepad pentru a edita fisierele .tpl si .css este mult mai usor si se lucreaza mult m-ai curat decat in Dreamweaver

-
- Utilizator înregistrat
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Re: Dreamweaver
Am recomandat programul asta din 2 motive:NetraKID scrie:Nu inteleg de ce recomandati Dreamweaver pentru a modifica templateuri phpbb, cel m-ai usor este sa folosesti notepad pentru a edita fisierele .tpl si .css este mult mai usor si se lucreaza mult m-ai curat decat in Dreamweaver
1 El a vrut sa modifice designu unui forum phpbb din cate vad ( sunt mai mult ca sigur ca nu stie sa umble cu ajutorul notepadului, iar cel mai recomandat ar fi dreamweaver deoarece are multe facilitati

2 Dupa cum spune si Isdcrew
Cod: Selectaţi tot
Cred ca thecrewstyle se referea la dreamweaver, deoarece are si optiunea pentru vizualizarea paginii respective, Design.
Comunitatea What's Funny
- MeLe
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Mediu
Re: 2 nelamuriri
mie cand pun un fisier de la forum in dreamweaver nu il recunoastethecrewstyle scrie: 2 Pentru a modifica un template, poti folosii dreamweaver
Bafta
| Blogul meu | Free Download | Jocuri Online |