Tutoriale Gratuite [ Tutorialz Team ]
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Tutoriale Gratuite [ Tutorialz Team ]
Tocmai am deschis un nou forum . Momentan suntem la inceput de aceea avem nevoie de useri si de posturi . Va rugam INREGISTRATI-VA .
Forumul este : http://www.Tutorialz.co.cc
Critici ? Sugestii ?
Va rog din nou inregistrati-va si postati si voi pe acolo .
PS : e nevoie de moderator . multumesc
Forumul este : http://www.Tutorialz.co.cc
Critici ? Sugestii ?
Va rog din nou inregistrati-va si postati si voi pe acolo .
PS : e nevoie de moderator . multumesc
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Ca sa intram sa postam trebuie sa ne arati ceva ce ne intereseaza pentru a face asta. Forumul are multe categorii si putine posturi. La design nimic deosebit.
Forumul "Cos Reciclare" nu are nici un rost. Adica arunci tutorialele vechi in cosul de reciclare ?
Toate tutorialele sunt existente si in alte locuri. Copyright la ele ? Sau macar sa fi incercat tu sa refaci tutorialul si sa adaugi poze realizate de tine ?
Forumul "Cos Reciclare" nu are nici un rost. Adica arunci tutorialele vechi in cosul de reciclare ?
Toate tutorialele sunt existente si in alte locuri. Copyright la ele ? Sau macar sa fi incercat tu sa refaci tutorialul si sa adaugi poze realizate de tine ?
tutorialz
haideti mai . am avut cred ca 30 de vizitatori numai de la acest forum si nimeni nu s-a inregistrat . nu e greu..ajutati-ne si pe noi
tnx ( www.tutorialz.co.cc )

tnx ( www.tutorialz.co.cc )
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu