FIFA 08 FULL
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
FIFA 08 FULL
Salutare allz ! Am o mare problema cu fifa 08 full ! L-am luat l-am ins am bagat crack si cand am intrat in jok imi apare ecranul negru la fel ca la fifa 08 demo
( nu stiu de la ce ! Pt ca in readme eu ma incadrez la tot ce scrie akolo ! Uitati screenshot cu Placa mea video! Am memoria de 256 de mb ram si am 80 mde gb hdd ! am 128 de mb placa video ! Deci va rog frumos daca ma puteti ajuta facetio ca nu stiu ce sa mai fac:(( ! Ma puteti contacta pe forum sau la idi de mes: caut_clan ms mult :*:*

- M*i*h*a*i
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Termenul Warez este o deformare a cuvântului englez wares. De manierǎ generalǎ, un warez este distributia ilegalǎ a unui continut protejat, prin internet sau prin oricare alt mijloc informatic (CD, discheta etc.). Continuturile cele mai piratate sunt programele informatice, jocurile video, muzica si filmele.
-
- Utilizator înregistrat
esti sigur ? cauta pe net si sigur ai sa gasesti
, dar cred ca iti este cam lene sa dai un simplu search ?

VizitatiUn Forum Nou
www.perfu.freeforums.org

Eu cred ca tu esti greu de cap.. Uite .. aceeasi intrebare dar alt topic deschis de tine: viewtopic.php?p=64633&highlight=#64633
Acelasi rapsuns: Placile din seria Geforce MX nu sunt suportate.
Sper ca data viitoare nu mai deschizi "n" topicuri pentru a afla ceva, ce deja stiai.
Acelasi rapsuns: Placile din seria Geforce MX nu sunt suportate.
Sper ca data viitoare nu mai deschizi "n" topicuri pentru a afla ceva, ce deja stiai.