Probleme la inregistrare user nou.

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
aikon
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Probleme la inregistrare user nou.

Mesaj de aikon »

Am pus phpBB 2.0.6. pe un domeniu pe as.ro si cand incerc sa ma inregistrez ca user nou (altul decit de cel de administrator) primesc urmatorul mesaj:

As.Ro PHP Engine:
Warning: main(): Unable to access ./includes/usercp_register.php in /home/energ/Forum/phpBB2/profile.php on line 99
As.Ro PHP Engine:
Warning: main(./includes/usercp_register.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/energ/Forum/phpBB2/profile.php on line 99
As.Ro PHP Engine:
Warning: main(): Failed opening './includes/usercp_register.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/webserver/php-4.3.4/share/pear') in /home/energ/Forum/phpBB2/profile.php on line 99

Inainte am primit acceptul celor de la as.ro pentru baza de date.

Am citit articolul referitor la "instalarea forumului phpBB pe as.ro" si am respectat cele spuse acolo.

Care sa fie problema?
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

Păi eroare este cât se poate de clară, NU ai upload-at toate fişierele pe server.. astfel îţi lipseşti fişierul includes/usercp_register.php

Încearcă să pui tot directorul includes/ înapoi pe server.
aikon
Nou venit

Mesaj de aikon »

Merge.
BuGsY iti dau 1 bere (adica 2).
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”