Modificare user

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
sergiu_cazan
Nou venit

Modificare user

Mesaj de sergiu_cazan »

1. In momentul cand un utilizator inregistrat scrie un mesaj inainte de a fi logat, daca isi scrie numele de user, primeste mesaj de eroare ca acel utilizator exista. Normal mi s-ar parea ca in aceasta situatie sa i se ofere posibilitatea de a introduce parola, iar mesajul sa fie preluat. A rezolvat cineva aceasta problema?

2. Tot relativa la problema de mai sus. Unii utilizatori m-au rugat sa schimb autorul unor mesaje scrise de "Vizitator", intrucat le apartineau si uitasera sa se autentifice. Nici administratorul nu poate schimba userul direct, fara a umbla prin tabele. Exista vreo solutie? A rezolvat cineva acest lucru?

Probabil ca va trebui sa ma apuc singurel sa-mi fac modificarile... dar poate ca totusi am noroc.

PS: Pe iubitorii de teatru ii astept pe http://forum.teatrul.ro
BuGsY
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de BuGsY »

Dacă am înţeles eu bine tu vrei ca numai utilizatorii înregistraţi să poată scrie în forum!
Rezolvarea ar fi cât se poate de simplă: te duci în secţiunea de administrare la Administrare forumuri -> Permisiuni, selectezi forumul, iar la tabele cu Scriere şi Răspunde selectezi Utilizatorii înregistraţi (INREG).

Partea cu transferarea anumitor posturi utilizatorilor de drept dar care nu s-au înregistrat.. nu cred că este posibilă, şi daca ar fi posibilă ar fi multă bataie de cap cu talele SQL.
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Relativ se face uşor transferul din baza de date... fiecare utilizator are un ID (de exemplu eu aici sunt 35) aşa că undeva în baza de date acestui mesaj pe care îl citeşti acum îi este ataşat acest ID al meu.
Trebuie căutat şi încercat.... nu cred că este greu.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

sergiu_cazan scrie:1. In momentul cand un utilizator inregistrat scrie un mesaj inainte de a fi logat, daca isi scrie numele de user, primeste mesaj de eroare ca acel utilizator exista. Normal mi s-ar parea ca in aceasta situatie sa i se ofere posibilitatea de a introduce parola, iar mesajul sa fie preluat. A rezolvat cineva aceasta problema?
consulta subiectul Probleme registrare user nou !
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”