1. In momentul cand un utilizator inregistrat scrie un mesaj inainte de a fi logat, daca isi scrie numele de user, primeste mesaj de eroare ca acel utilizator exista. Normal mi s-ar parea ca in aceasta situatie sa i se ofere posibilitatea de a introduce parola, iar mesajul sa fie preluat. A rezolvat cineva aceasta problema?
2. Tot relativa la problema de mai sus. Unii utilizatori m-au rugat sa schimb autorul unor mesaje scrise de "Vizitator", intrucat le apartineau si uitasera sa se autentifice. Nici administratorul nu poate schimba userul direct, fara a umbla prin tabele. Exista vreo solutie? A rezolvat cineva acest lucru?
Probabil ca va trebui sa ma apuc singurel sa-mi fac modificarile... dar poate ca totusi am noroc.
PS: Pe iubitorii de teatru ii astept pe http://forum.teatrul.ro
Modificare user
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Dacă am înţeles eu bine tu vrei ca numai utilizatorii înregistraţi să poată scrie în forum!
Rezolvarea ar fi cât se poate de simplă: te duci în secţiunea de administrare la Administrare forumuri -> Permisiuni, selectezi forumul, iar la tabele cu Scriere şi Răspunde selectezi Utilizatorii înregistraţi (INREG).
Partea cu transferarea anumitor posturi utilizatorilor de drept dar care nu s-au înregistrat.. nu cred că este posibilă, şi daca ar fi posibilă ar fi multă bataie de cap cu talele SQL.
Rezolvarea ar fi cât se poate de simplă: te duci în secţiunea de administrare la Administrare forumuri -> Permisiuni, selectezi forumul, iar la tabele cu Scriere şi Răspunde selectezi Utilizatorii înregistraţi (INREG).
Partea cu transferarea anumitor posturi utilizatorilor de drept dar care nu s-au înregistrat.. nu cred că este posibilă, şi daca ar fi posibilă ar fi multă bataie de cap cu talele SQL.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
consulta subiectul Probleme registrare user nou !sergiu_cazan scrie:1. In momentul cand un utilizator inregistrat scrie un mesaj inainte de a fi logat, daca isi scrie numele de user, primeste mesaj de eroare ca acel utilizator exista. Normal mi s-ar parea ca in aceasta situatie sa i se ofere posibilitatea de a introduce parola, iar mesajul sa fie preluat. A rezolvat cineva aceasta problema?