... scap de boti astia care fac 10 - 20 useri falsi pe zi

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
eBE
Utilizator înregistrat

... scap de boti astia care fac 10 - 20 useri falsi pe zi

Mesaj de eBE »

Ma cauta rusii . lol Zilnic am aproape zeci de useri noi inregistrati care de fapt sunt boti da spam sau ceva de genu .
Toate forumurile au problema asta ? Voi cum rezolvati problema ? Este destul de enervant sa stau sa sterg la inactive users zilnic
bilo182
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de bilo182 »

ai activarea contului prin mail si vizuala activata? ma indoiesc .. (nu ar sta nimeni sa faca zeci de useri si sa le confirme conturile de pe mail)
Tovarashii
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tovarashii »

si eu am activate toate alea... cu exceptia codului vizual care daca pui un template care nu recunaoste acel cod vizual nu poti face cont... dar am setata activarea contului de catre un administrator si tot imi aparc onturi create doar ca nu sunt activate ... dar conturile exista in baza de date ....
Ultima oară modificat 02-Oct-2007, 15:37:28 de către Tovarashii, modificat 1 dată în total.
Nu Conteaza De Cate Ori Pici
Conteaza De Cate Ori Te Ridici
lsdcrew
Utilizator înregistrat
Versiune: -
Ext: Da

Mesaj de lsdcrew »

Sunt câteva MODificări pentru această problemă, foloseşte-le!
bilo182
Utilizator înregistrat

Mesaj de bilo182 »

Poti sa opresti inregistrarea lor de tot prin MOD-uri care iti mai adauga un camp in form-ul de inregistrare (de ex: "Pisica este pasare? [x]Da [x]Nu")
Shara
Fost coleg

Mesaj de Shara »

Cele mai bune doua posibilitati pentru a preveni inregistrareaza si spamarea forumului de catre boti sunt :

1 . Modul Anti Bot Question Hack. Are ca scop principal si unic prevenirea botillor. Nu le permite accesul acestora pentru a se inregistra pentru ca adauga o intrebare in campul de inregistrare (intrebare ce poate fi configurata de tine, de la un simplu raspuns in privinta unei poze pana la probleme aritmetice mai dificile)

2 . Modul Cracker Tracker Professional G5 care are ca principal scop intreaga securitate a forumului. Aici se includ si probleme cu botii si atacurile directe sau indirecte la forum si multe altele. Intr-un cuvant, este gardianul forumului !

Alege pe care vrei, in privinta botilor amandoua isi vor face treaba destul de bine !
Ultima oară modificat 02-Oct-2007, 21:51:44 de către Shara, modificat 1 dată în total.
Tr3z3gu3T
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tr3z3gu3T »

=p~ shara ... place rasp tau :D ... dar pakt ca e sectiunea pt phpBB 3
si app .... editeste postul ca's varza linkurile alea ...
[url=ttp://www.onmovies.info]OnMovies.INFO[/url]
eBE
Utilizator înregistrat

Mesaj de eBE »

bilo182 scrie:ai activarea contului prin mail si vizuala activata? ma indoiesc .. (nu ar sta nimeni sa faca zeci de useri si sa le confirme conturile de pe mail)
pai daca sunt inactivi normal ca am . am si casuta de introducere a unui cod generat .

In fine pe versiunea 3 nu am bagat nici un MOD . Pe versiunea 2 stiu ca exista " Are you human ? " sau " Anti Bot Question Hack " dar aici suntem pe sectiunea rezervata versiunii 3
eBE
Utilizator înregistrat

Mesaj de eBE »

tot la munca manuala am ramas dupa atata vreme ...
Shadow_One
Fost coleg

Mesaj de Shadow_One »

Eu nu am problema cu botii. Pur si simplu am pus activarea prin email si introducerea codului vizual avansat (sunt de 2 tipuri: cel basic e ca la phpbb 2, iar cel avansat e introdus separat la 3). Intra in admin panel -> Visual confirmation settings -> Activeaza GD CAPTCHA: Use GD to make a more advanced CAPTCHA.

Poti sa explici mai bine cum un template nu recunoaste visual confirmation? :?
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”