domenii pe viata?

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Tovarashii
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Tovarashii »

da dar nu cred ca eu ca firma cu prestigiu imi permit sa las la altul numele domeniului doar pentru ca ala sa aibe cu ce se juca nu crezi ? si nu cred eu ca suma respectiva de inregistrare depaseste zeci de mii de euro !! :P si la o firma mare nu cred ca`i mult 1.000 euro bani care se deconteaza pe firma, ca doar nu crezi ca o sa scoata ala bani din buzunar sa inregistreze domeniul la osim :)
bilo182
Utilizator înregistrat

Mesaj de bilo182 »

Pai asa decat sa dai 1000 de E sau mai mult pe hartogarii mai bine te intelegi cu actualul proprietar (bistnitar de cele mai multe ori) la o suma mai mica de 500-600E :)
Tovarashii
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tovarashii »

Bingo, asta e Romania, decat sa dai mai multi bani sa faci ca totul sa fie legal mai bine te apuci de bisnitarii si te ascunzi ca sa zica ala "nah ca l`am prostit si pe asta, ce domeniu sa mai iau acuma oare ?"
Nu Conteaza De Cate Ori Pici
Conteaza De Cate Ori Te Ridici
bilo182
Utilizator înregistrat

Mesaj de bilo182 »

si stai sa ma lamuresc tie ti-ar conveni sa dai o gramada de bani in plus pe procese si alte alea .. si sa nu fii 100% sigur ca il si castigi [procesu] .. poate daca dispui de buzunare foarte adanci..
Tovarashii
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tovarashii »

adica sa zicem prin adsurd ca tu ai detine domeniu BRD.ro si cei de la BRD te`ar da in judecata vrei sa spui ca nu ar castiga procesu ? :)) eu cand am zis de domenii cu renume ma refeream la anumite firme de prestigiu si gang inalt nu ca nu stiu ce chiosc de prin bazare vrea un site si vrea domeniu bazar.ro , sau ce mai e prin bazar pe acolo... intelegi tu ?
Nu Conteaza De Cate Ori Pici
Conteaza De Cate Ori Te Ridici
eBE
Utilizator înregistrat

Mesaj de eBE »

Va rog nu mai aberati atat :) .
Taxa de 51 $ cat este acum este o TAXA de inregistrare si administrare a numelui de domeniu pentru un termen nelimitat pana la noi modificari .
Astfel domeniile .ro NU SE CUMPARA ci se cumpara DOAR dreptul de folosire al unui domeniu

Extras din regulamentul de inregistrare :

20. Inregistrarea unui nume de domeniu nu confera decat dreptul de folosinta asupra sa
[...]
Extras din contractul aceptat la inregistrarea unui domeniu nou :

5. MODIFICARI ALE INTELEGERII (CONTRACTULUI). Sunteti de acord ca in perioada acestui (Intelegere) Contract noi putem:

(1) revizui termenii si conditiile acestui (Intelegere) Contract; si

(2) schimba serviciile furnizate in cadrul acestui (Intelegere) Contract.

[...]

13. FARA GARANTIE. Sunteti de acord ca, prin inregistrarea sau rezervarea numelui de domeniu ales, aceasta nu va confera imunitate in cazul obiectiilor privind inregistrarea, rezervarea, sau utilizarea numelui de domeniu.

Asa ca nu aveti pe cine sa dati in judecata :)

Eu sunt de acord cu introducerea taxei anuale . In acest moment sunt mult prea multe domenii .ro achizitionate si nefolosite , care o data cu introducerea taxei anuale ar putea reintra in circuit la expirarea termenului

Presupun ca in cazul introducerii unei taxe anuale, cel mai probabil pentru domeniile deja existente o sa existe o perioada de gratie . De exemplu daca taxa anuala o sa fie de $15 dolari domeniile deja inregistrate o sa aiba perioada de gratie de 3 ani smdp .
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”