Exista cumva vreun update, un mod sau orice care sa modifice script-ul de upload al avatarelor astfel incat cine isi uploadeaza un avatar pe forumul respectiv sa ii modifice rezolutia avatarului in caz ca e mai mare decat o limita stabilita?
- lsdcrew
- Utilizator înregistrat
- Versiune: -
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Eu zic, ca acel mod de mai sus este exact ca pe phpBB.ro, adica, ai un avatar mai mare decat marimea impusa, iar acesta ajunge la marimea 100/100 . Ce vrei tu, Arcade nu cred ca exista, adica nu exista sub forma MOD pentru phpBB, dar, poti face din pagina profil cu un script de upload-at imagini si cu optiuni pentru restabilirea rezolutiei. |>> http://www.hotscripts.com/PHP/Scripts_a ... index.html <<|
mam referit exact la rezolutie, nu prea ma deranjeaza marimea, atata timp cat imagine nu depaseste 120x120.
Eu ma refer la un script care dupa ce a uploadat un membru un avatar, si depaseste o limita la rezolutie setata de forum sa ii modifice rezolutia la cea maxima stabilita.
lsdcrew m-am uitat pe acolo dar n-am gasit ce aveam nevoie, mersi oricum.
Eu ma refer la un script care dupa ce a uploadat un membru un avatar, si depaseste o limita la rezolutie setata de forum sa ii modifice rezolutia la cea maxima stabilita.
lsdcrew m-am uitat pe acolo dar n-am gasit ce aveam nevoie, mersi oricum.