Ultimile modificari intre RC-uri
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Ultimile modificari intre RC-uri
Am si eu o curiozitate in ceea ce priveste modificarile aduse fiecarei versiuni RC, mai exact eu lucrez la o tema pentru forumul meu si modific anumite fisiere existente intr-un RC iar dupa aceea apare si urmatoarea versiune. Daca nu ma insel si tin bine minte parca era un "loc" undeva pe site-ul celor de la phpBB.com in care spunea ce fisiere au fost modificate si partile modificate din acestea. Stie cineva pe unde se gaseste aceasta sectiune?
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
M-am gandit si eu la asta, dar ar fi prea mare bataia de cap si cred ca este o modalitate mai simpla in care sa arate exact fisierele si modificarile aduse acestora.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.