Pareri / Opinii / Sugestii - Similar phpbb.com

Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Pareri / Opinii / Sugestii - Similar phpbb.com

Mesaj de Shadow of Wishes »

Din prea mult timp disponibil in weekend-ul acesta am incercat sa fac o tema similara celei existente pe phpbb.com (si tin sa mentionez ca nici o imagine nu este preluata de pe site-ul lor si ca toate sunt originale).

Link-ul catre screenshot-ul facut pentru prezentare este urmatorul:
Imagine

Momentan am reusit sa adaug si pagini externe ori in root-ul forumului ale caror imagine de header se modifica in funtie de fiecare pagina in parte (spre exemplu pagina "Despre" are o imagine personala care sa reflecte aceasta sectiune, si asa mai departe)

Ma gandeam ca intr-un viitor destul de apropiat sa o folosesc pentru a dezvolta un site romanesc pentru tratarea stilurilor pentru phpBB3 create de romani. Acum caut feedback pentru aceasta tema.

Nu imi cereti sa va arat o demonstratie online pentru ca in acest moment nu am hosting si ceea ce vedeti este o versiune...beta cred ca este mai reprezentativ si toate modificarile si testele se fac pe localhost.

Stiu ca multi imi vor raspunde ca "este doar o copie a site-ului lor", nu este o copie ci o reflectare (ca suna cel mai realist) a site-ului acestora, si incerc sa evit aceste raspunsuri.

Asadar, astept parerile voastre in legatura cu screenshot-ul anterior.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Shara
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Shara »

Ar trebui sa te impuste lumea pentru reflectarile realizate de tine :lol: .
Nu, glumesc, este o initiativa destul de buna, dar problema este ce vor crede altii despre asta, si cum va prinde si la ei ideea ta.

Uite o reflexie mai putin asemanatoare, dar tot asemanatoare : http://www.phpbb.it/
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

De aceea am si zis ca ar fi poate interesant intr-o oarecare masura sa incerc sa vad daca ar atrage, si ce impact ar avea aspupra acestora. Imi imaginez ca toate site-urile oficiale phpBB ale diferitelor tari se invart in jurul phpBB.com.

Cine stie...astept sa vad ce se va mai discuta, pentru a putea lua o decizie.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Închis

Înapoi la “3.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”