Probleme
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
In principiu poti posta aici.
Ai putea sa-mi dai si un PM cu ce anume cauti. In principiu, m-ar interesa.
Ai putea sa-mi dai si un PM cu ce anume cauti. In principiu, m-ar interesa.
etherfast.ro - Blog personal
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
N-am rezolvat problema cu bannerul, effectiv in IE nu se vede. Il am si in format .gif dar mi-e teama ca ingreuneaza forumul
.
Si inca o problema, sunt useri care nu vad forumul cu "safari", de fapt il vad dar aiurea. Diacriticele sunt "mutate" tip: s,tiri, viat,a...etc.
Mai este inca ceva, useri din Germania si Turcia ma tot contacteaza ca se incarca f. greu forumul, la mine merge brici, cica asteapta si 4-5 minute sa se incarce o pagina sau cand vor sa posteze, la fel. I-am pus sa deschida alte site-uri si n-au probleme sa vizualizeze alte site-uri.
Un alt user vede forumul, cand vrea sa se uite in topice, ii apare o pagina alba si-i da un link imens.
M-a capiat forumul asta
...

Si inca o problema, sunt useri care nu vad forumul cu "safari", de fapt il vad dar aiurea. Diacriticele sunt "mutate" tip: s,tiri, viat,a...etc.
Mai este inca ceva, useri din Germania si Turcia ma tot contacteaza ca se incarca f. greu forumul, la mine merge brici, cica asteapta si 4-5 minute sa se incarce o pagina sau cand vor sa posteze, la fel. I-am pus sa deschida alte site-uri si n-au probleme sa vizualizeze alte site-uri.
Un alt user vede forumul, cand vrea sa se uite in topice, ii apare o pagina alba si-i da un link imens.
M-a capiat forumul asta