un forum despre orice ciosu.dap.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
un forum despre orice ciosu.dap.ro
As vrea sa stiu si eu parerea voastra despre acest forum ciosu.dap.ro. Un forum la un site, un forum despre o idee destul de interesanta.
Ultima oară modificat 20-Apr-2004, 23:11:08 de către ciosu, modificat 1 dată în total.
- BuGsY
- Fost coleg
1) Desing deja banal (subSilver bleahh) (Mă refer că nu este personalizat.)
2) Forumuri care inglobeaza discuţii generale (forumul nu are o tema anume!? Sau e voie bună pe acolo?)
3) O versiune veche de phpBB (versiune curenta) şi relativ uşor de hackerit de băieţii răi (citeşte anunţurile)
4) Multumim pentru logo-ul phpBB Romania afişat în footer-ul paginii.
/me răutăcios,
poate îţi mai găseam bile negre dar este 2 noaptea şi mi se inchid ochii.
2) Forumuri care inglobeaza discuţii generale (forumul nu are o tema anume!? Sau e voie bună pe acolo?)

3) O versiune veche de phpBB (versiune curenta) şi relativ uşor de hackerit de băieţii răi (citeşte anunţurile)
4) Multumim pentru logo-ul phpBB Romania afişat în footer-ul paginii.

/me răutăcios,

- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
Semnatura ta nu este in regula, poti scrie asa
ciosu
adica o sa scriu fara [ ] ca sa-ti dai seama:
url=http://www.ciosu.3x.ro ciosu /url
ciosu
adica o sa scriu fara [ ] ca sa-ti dai seama:
url=http://www.ciosu.3x.ro ciosu /url
-
- Utilizator înregistrat
Sunt mai multe chestii de comentat:
1) de ce tii site-ul pe un subdomeniu 3x.ro si forumul pe dap.ro? Zapacesti vizitatorii.
2) Forumul nu seamna cu site-ul deloc. Foloseste aceleasi culori si imagini.
La capitolul design, nuanta de albastru se potriveste cu cea de galben dar ar trebui folosite in cantitati mult mai mici. Eu as adauga ceva alb pe acolo, poate pe fundale. Incearca sa folosesti nuante un pic mai sterse pe ici pe colo, ca astea de acum distrag rau de tot atentia.
Contrast mai mult intre scris si fundal! Daca vrei sa pastrezi sctrisul negru, ar fi cazul sa iei in considerare nuante mai deschise de albastru
3) Cred ca a mai zis cineva: prea multe categorii si forumuri. Ex: la categoria "Despre forumu' lu' Ciosu' " ai nu mai putin de 4 forumuri. La ce naiba ai nevoie de atatea? Iti ajunge unul singur, nu fragmenta discutia inutil.
1) de ce tii site-ul pe un subdomeniu 3x.ro si forumul pe dap.ro? Zapacesti vizitatorii.
2) Forumul nu seamna cu site-ul deloc. Foloseste aceleasi culori si imagini.
La capitolul design, nuanta de albastru se potriveste cu cea de galben dar ar trebui folosite in cantitati mult mai mici. Eu as adauga ceva alb pe acolo, poate pe fundale. Incearca sa folosesti nuante un pic mai sterse pe ici pe colo, ca astea de acum distrag rau de tot atentia.
Contrast mai mult intre scris si fundal! Daca vrei sa pastrezi sctrisul negru, ar fi cazul sa iei in considerare nuante mai deschise de albastru
3) Cred ca a mai zis cineva: prea multe categorii si forumuri. Ex: la categoria "Despre forumu' lu' Ciosu' " ai nu mai putin de 4 forumuri. La ce naiba ai nevoie de atatea? Iti ajunge unul singur, nu fragmenta discutia inutil.