O noua fata pe phpbb.ro

Discuţii libere referitoare la forumul phpBB şi comunitatea phpBB Romania.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !

Ar fi bine venita o schimbare

Consider ca da
17
89%
Nu este nevoie de o schimbare
2
11%

Voturi totale: 19

Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

O noua fata pe phpbb.ro

Mesaj de Shadow of Wishes »

Are de gand phpbb.ro ( ca nu cred ca este vorba de o persoana doar) sa isi schimbe design-ul si sa faca un update la forum asa cum au facut si alte site-uri phpbb.tld din diferite tari?

Tin sa mentionez ca acest topic nu este deschis ca fiind o critica, ci doar pentru aflarea perspectivelor viitoare cat si opiniile celorlalti in ceea ce priveste subiectul mentionat anterior.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Shara
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Shara »

Update la forum se va face cand phpBB3 va fi varianta finala si o versiune stabila, adica dupa ce apar si MODuri necesare, precum cele de securitate, atasamente etc...

Cat despre design-ul lui, probabil nu va fi schimbat cel putin pana la updatarea la phpBB3.

Eu asa consider ca este cel mai bine, partea de design ramane la aprecierea staffului administrativ, insa cred ca punctul de vedere al actualizarii este acelasi.
bluestar
Utilizator înregistrat

Mesaj de bluestar »

Parerea mea este ca ar fi binevenita o schimbare de design..dar nu si o trecere la phpbb3. De ce? Pentru ca este cam complicat si destul de diferit de phpbb3 cu care ne-am obisnuit. Ar trebuie sa adaugi la vot daca sa trecem la phpbb3, sa schimbam designul sau nu.
I`m back on phpBB.ro!
bluestar - also known as komAk
komAk`s blog - Life goes on...
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Oricum o sa trecem la phpBB 3 mai tarziu, pentru ca versiunea 2 nu va fi dezvoltata la infinit. Acum se are in vedere mai mult partea de securitate si mai putin cea de template, urmand ca la un moment dat sa fie stopata dezvoltarea in totalitate.
Daca aveti propuneri de design pt. phpbb.ro, trebuie sa le prezentati pe un forum de test si sa puneti link aici in topic. Vom discuta pe marginea lor.
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Cat despre o propunere de design as avea eu una (chiar daca stiu ca unii dintre voi imi veti sarii in cap) dar, eu zic ca arata destul de profesional.

Aici este sectiunea pentru forum: accesare link
Aceasta urmatoare sectiune este o pagina exterioara forumului personalizata la alegere(mai exact nu se afla in acelasi folder in care este instalat si forumul): accesare link
Iar ultima pagina, tot exterioara am ales sa fie (utilizeaza baza de date existenta pe forum si ar reprezenta o sectiune de download): accesare link

Nota: Aceasta ultima sectiune are cateva bug-uri pe care incerc sa le rezolv, dar din lipsa de timp se pare ca in viitor voi reusi sa ii dau de cap.

Astept parerile voastre, si desigur o sa fie si unele critici, dar n-am ce-i face :) .

Ca si concluzie...acesta este design-ul propus de mine (poate cu unele modificari).
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre phpBB”