www.pitestean.ro/forum/

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
shakabut
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

www.pitestean.ro/forum/

Mesaj de shakabut »

Forumul pe care il propun azi spre discutie, apartine unui site despre orasul Pitesti, care se afla inca in lucru. Am modificat (destul de mult) SubSilver-ul, asa incat, cel putin prima pagina nu mai seamana cu tema originala. Scopul final este sa construiesc un forum a carui tema sa semene cu cea a site-ului (http://www.pitestean.ro)

As vrea sa primesc opiniile voastre, ca sa stiu daca merita sa continui cu adaptarea temei in modul in care am inceput, sau nu (suport orice fel de critica, atat timp cat pot sa invat ceva din ea :D )

S-ar putea sa existe ceva probleme cu afisarea lui (deoarece e pus pe un server de test, nebeneficiind practic de hosting profesionist)
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Este chiar plăcut designul. Poate butoanele ar trebui refăcute pe un fond alb sau un gri deschis. Griul de acum pare "murdar" pe nuanţa de gri deschis a forumului..

Alte câteva observaţii: textul este în română dar butoanele în engleză, pune un link de întoarcere pe site şi am impresia că sunt două nuanţe de albastru la linkurile din forum (numele categoriei vs numele forumurilor).
TIR
Utilizator înregistrat
Server: Windows

Mesaj de TIR »

nu stiu ce se intampla da eu nu am reusit sa vad siteul. se incarca prea greu sa nu este pe server. :(
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”