Cum pot sa instalez si eu Anti Bot Question Hack?
- MeLe
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
Cum pot sa instalez si eu Anti Bot Question Hack?
Am cautat si pe forum si fisierul instal.txt si tot nu am gasit asa ca apelez la voi cei care il aveti instala si va rog sa-mi spuneti si mie cum sa-l instalez. Multumesc anticipat.
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Citesti tutorialul Instalarea unui MOD in phpBB
Este recomandat sa faci un backup inainte de instalare si sa ai si un log al MODificarilor.
Deasemenea, iti propun sa faci MODificarile pe un forum de test la inceput, pana prinzi gustul.
Este recomandat sa faci un backup inainte de instalare si sa ai si un log al MODificarilor.
Deasemenea, iti propun sa faci MODificarile pe un forum de test la inceput, pana prinzi gustul.
am citit, de 2 ori, instalat de 2 ori si nu se prea intampla nimic, am verificat baza de date s-au adaugat tabelele, ma poate ajuta si pe mine cineva, am o comunitate care isi accentueaza cresterea, acum sunt aproximativ 200 de useri, dar ratia de useri/zi creste...si sa sterg la fiecare saptamana din phpmyadmin userii aia m-am saturat...va rog frumos daca cineva ma poate ajuta,
multumesc anticipat!
multumesc anticipat!
Am instalat si eu din nou mod-ul dar am exact aceleasi probleme ca prima data. in primu rand trebuie sa mentionez ca am versiunea phpBB 2.0.21. , nu ultima, si in al doilea rand ca aveam in romana forumu, adica profilul meu il avea in romana, default era english.
Cand am incercat sa intru in admin panel la ABQ mod sa fac configurari, am dat click in stanga pe link si doar atat mi`a aparut:

Daca incerc sa dau register, imi apare doar o pagina blank, nu se mai incarca nimic, la fel se intampla si daca incerc sau dau edit profile cand sunt legat
Cand am incercat sa intru in admin panel la ABQ mod sa fac configurari, am dat click in stanga pe link si doar atat mi`a aparut:

Daca incerc sa dau register, imi apare doar o pagina blank, nu se mai incarca nimic, la fel se intampla si daca incerc sau dau edit profile cand sunt legat