Cum adaug un buton?

Dacă doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 2.0.x, acesta este locul potrivit.
Închis
collan
Utilizator înregistrat

Cum adaug un buton?

Mesaj de collan »

Sal, am si eu o problema: as vrea sa imi adaug butoane cum ar fi new post sau lock sau no new post, dar eu am phpbb 2 full mod si am si subfolder.Problema este ca nu am imagine la subfolder in template si nush cum sa adaug. Ma puteti ajuta??
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: Cum adaug un buton?

Mesaj de flowers »

collan scrie:Sal, am si eu o problema: as vrea sa imi adaug butoane cum ar fi new post sau lock sau no new post, dar eu am phpbb 2 full mod si am si subfolder.Problema este ca nu am imagine la subfolder in template si nush cum sa adaug. Ma puteti ajuta??
Dai click dreapta la butonul respectiv din forum, apoi Properties si vezi unde e locatia.
collan
Utilizator înregistrat

Mesaj de collan »

da dar nu merge ca nu are locatie asta e problema, pt ca templatele nu are in el si subfoldere si trebe sa introduc in script cred si apoi imaginea :|
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Nu apare cum e aici butonul "Raspunde" cu locatia templates/subSilver/images/lang_romanian/reply.gif ?
collan
Utilizator înregistrat

Mesaj de collan »

nu am treaba cu butonul raspunde. Deci tema pe care o am este incompleta adik nu are un buton in images si vrea sal adaug, da pt asta trebe sa trebe sal adaug si in script ca sa se asocieze imaginile
ex cand dau proprietatile la butoneu no new post imi arata locatia, dar cand dau propretati la butonul subfolder nu imi apare locatia pt ca nu este nici in script dar nici in imagini si trebe sal adaug eu dar nush cum
lsdcrew
Utilizator înregistrat
Versiune: -
Ext: Da

Mesaj de lsdcrew »

Salut, ori în /templates/subSilver/images/ imaginea pentru subfolder nu există, adică nu ai copiat-o, ori, nu a fost bine instalat MODul, asta este, sau, unele imagini, iconiţe îşi schimbă extensia când sunt adăugate pe ftp din *.gif în *.GIF, asta face ca imaginea respectivă să nu "răspundă" la url-ul /templates/subSilver/images/imaginea.gif
collan
Utilizator înregistrat

Mesaj de collan »

eu cand am instalat am instalat direct phpbb 2 fullymodded si deasta nu sunt imaginile pt subfolder
Închis

Înapoi la “2.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”