Cum adaug un buton?
Cum adaug un buton?
Sal, am si eu o problema: as vrea sa imi adaug butoane cum ar fi new post sau lock sau no new post, dar eu am phpbb 2 full mod si am si subfolder.Problema este ca nu am imagine la subfolder in template si nush cum sa adaug. Ma puteti ajuta??
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: Cum adaug un buton?
Dai click dreapta la butonul respectiv din forum, apoi Properties si vezi unde e locatia.collan scrie:Sal, am si eu o problema: as vrea sa imi adaug butoane cum ar fi new post sau lock sau no new post, dar eu am phpbb 2 full mod si am si subfolder.Problema este ca nu am imagine la subfolder in template si nush cum sa adaug. Ma puteti ajuta??
-
- Ext: Nu
- Nivel php: Mediu
Nu apare cum e aici butonul "Raspunde" cu locatia templates/subSilver/images/lang_romanian/reply.gif ?
nu am treaba cu butonul raspunde. Deci tema pe care o am este incompleta adik nu are un buton in images si vrea sal adaug, da pt asta trebe sa trebe sal adaug si in script ca sa se asocieze imaginile
ex cand dau proprietatile la butoneu no new post imi arata locatia, dar cand dau propretati la butonul subfolder nu imi apare locatia pt ca nu este nici in script dar nici in imagini si trebe sal adaug eu dar nush cum
ex cand dau proprietatile la butoneu no new post imi arata locatia, dar cand dau propretati la butonul subfolder nu imi apare locatia pt ca nu este nici in script dar nici in imagini si trebe sal adaug eu dar nush cum
- lsdcrew
- Utilizator înregistrat
- Versiune: -
- Ext: Da
Salut, ori în /templates/subSilver/images/ imaginea pentru subfolder nu există, adică nu ai copiat-o, ori, nu a fost bine instalat MODul, asta este, sau, unele imagini, iconiţe îşi schimbă extensia când sunt adăugate pe ftp din *.gif în *.GIF, asta face ca imaginea respectivă să nu "răspundă" la url-ul /templates/subSilver/images/imaginea.gif