deci am facut 2 forumuri phpbb3
www.nume-domeniu.ro/forum1
www.nume-domeniu.ro/forum2
am reusit ca un user inregistrat pe forum1
sa fie inregistrat si pe forum2
ce ma deranjeaza pe mn este ca la legenda in footerul forumului
apare asa :
forum1 : Total posts 0 • Total topics 0 • Total members 2 • Our newest member Kre@toR
forum2 : Total posts 0 • Total topics 0 • Total members 1 • Our newest member Tr3z3gu3T .
precizez ca userul Kre@toR poate posta pe al doilea forum, abela bazei de date este retinuta pare in memberlist, si are si profil
pe moment doar acest lucru ma intereseaza sa rezolv... urmand ca in viitor sa leg amandoua forumuri prin baza de date mai putin setarile asupra stilului / forumului in general(topicuri/posturi si ce tine de acestea)
pe scurt ma intereseaza in ce tabel(phpbb_nume-tabel) este retinut numele ultimului inregistrat.
Shared tables din mysql
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Shared tables din mysql
[url=ttp://www.onmovies.info]OnMovies.INFO[/url]
LE : dupa vreo 3 ore de modificari, batai de cap si alte chestii
tin sa va anunt ca am rezolvat si am modificat tot
.
amadoua forumuri merg pe aceeasi baza de date.
mai putin forumurile/topicurile/posturile, searchul, si grafica pe care si le ia din baza de date initiala.
curand am sa prezit un mic tutorial la modificarea adusa .
edited : ma scuzati de 2post dar sunt obosit si nu miam dat seama ce mai fac ....
tin sa va anunt ca am rezolvat si am modificat tot

amadoua forumuri merg pe aceeasi baza de date.
mai putin forumurile/topicurile/posturile, searchul, si grafica pe care si le ia din baza de date initiala.
curand am sa prezit un mic tutorial la modificarea adusa .
edited : ma scuzati de 2post dar sunt obosit si nu miam dat seama ce mai fac ....
[url=ttp://www.onmovies.info]OnMovies.INFO[/url]