[Photo Album] Upload imagini si afisare thumbnailuri
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
[Photo Album] Upload imagini si afisare thumbnailuri
Salut. Am doua probleme:
1. Nu pot uploada in album fisier in format JPEG la rezolutia 1600x1200 (dimensiunea fisierului e sub cea setata ca maxim). La upload, aceste fisiere sunt scrise pe server (am verificat in directorul /upload), dar phpBB afiseaza doar o pagian alba si nu apare absolut nimic nou in album.
2. Unele din thumbnailuri nu sunt randate. Imaginea full-size se poate vizualiza corect, totusi. Daca setez in ACP sa foloseasca pentru randare GD 1.0, thumbnailuri sunt generate, dar bineinteles calitatea lasa de dorit. As vrea sa utilizez GD 2.0.
Folosesc PHP 4.3.3 sub Apache 2.0.47 cu GD activat. Photo Album este versiunea 2.0.51 si este setat in mod curent sa foloseasca GD 2.0 pentru afisarea thumbailurilor.
S-a mai lovit cineva de ciudateniile acestea doua? Aveti vreun sfat?
1. Nu pot uploada in album fisier in format JPEG la rezolutia 1600x1200 (dimensiunea fisierului e sub cea setata ca maxim). La upload, aceste fisiere sunt scrise pe server (am verificat in directorul /upload), dar phpBB afiseaza doar o pagian alba si nu apare absolut nimic nou in album.
2. Unele din thumbnailuri nu sunt randate. Imaginea full-size se poate vizualiza corect, totusi. Daca setez in ACP sa foloseasca pentru randare GD 1.0, thumbnailuri sunt generate, dar bineinteles calitatea lasa de dorit. As vrea sa utilizez GD 2.0.
Folosesc PHP 4.3.3 sub Apache 2.0.47 cu GD activat. Photo Album este versiunea 2.0.51 si este setat in mod curent sa foloseasca GD 2.0 pentru afisarea thumbailurilor.
S-a mai lovit cineva de ciudateniile acestea doua? Aveti vreun sfat?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
e vorba despre MOD-ul: Photo Album Addon ?
imaginile se vad bine - si cele normale si thumbnail-urile ?
imaginile se vad bine - si cele normale si thumbnail-urile ?
-
- Utilizator înregistrat
Da, despre el e vorba. In marea majoritate a cazurilor se vad bine. Dar in cele doua cazuri spuse mai sus, nu merge.
Pentru punctul 2, puteti vedea problema la http://www.linux360.ro/forum/album_cat.php?cat_id=6 , ultima imagine ("Mac gelos").
Pentru punctul 2, puteti vedea problema la http://www.linux360.ro/forum/album_cat.php?cat_id=6 , ultima imagine ("Mac gelos").
-
- Utilizator înregistrat
traduc ModAlbum
am instalat Mod Album ... dar cand dau ca limba sa fie romana .. albumul nu-mi apare ...
unde trebuie sa adaug ?
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
unde trebuie sa adaug ?
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]