Ajutor...BUG sau Greseala?

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
GaNgsTa
Utilizator înregistrat

Ajutor...BUG sau Greseala?

Mesaj de GaNgsTa »

Deci mi-am facut si eu un forum pe un host care are phpbb3 si cred k e olympus...nush sg....am intampinat o problema care nu stiu daca este BUG sau dak apare din propria mea greseala....unor useri...sau chiar la toti....nu le apare new topic , post reply...mie imi apare....si un prieten si-a facut forum si a avut aceeasi problema ....a rezolvat-o dar nu a vrut sa zica cum a facut si as dori si eu sa stiu dak ma puteti ajuta......permisiunile sunt facute pentru k imi apar toate forumurile,categoriile si tot ce trebe.Multumesc.
bilo182
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de bilo182 »

dar sigur sunt setate permisiunile bine? fa-ti un user normal si vezi daca poti sa postezi.. daca nu uitete in permisiunile de postare / reply / new topic de la userii inregistrati.. e mai complicat in acp la phpbb3 dar inveti :)
GaNgsTa
Utilizator înregistrat

Mesaj de GaNgsTa »

Nu e complicat.....doar are multe chestii noi la care ajungi greu....deci ma lamuresti si pe mn????stie cineva EXACT cum sa fac sa imi apara alea?
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”