Raw Theme
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- orynider
- Versiune: 3.3.0-a1
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
- Nivel php: Foarte experimentat
Păi pe mx-system nu ai cum să postezi doar un topic la 3rd Party Styles Release şi să o hostezi tu deocamdată până 2.8 va fi lansat şi se va putea face upload în File Manager şi de utilizatorii simpli, iar dacă faci un topic poţi lua modelul de la altul postat de mine în acel forum, şi să precizezi de unde se poate downloada versiunea pentru phpBB2 şi cea pentru mxBB 2.8.x ...mfk scrie:multumesc orynider pentru adapdareeu acum nu prea am timp sa o postez pe nu stiu unde, daca ai tu chef ar fi ok, daca nu o sa o postez eu mai later.
A doua varintă ar fi să îţi trimit eu versiunea adaptată, să incluzi în arhiva în care pui şi imaginile de la limba română două directoare (phpBB2/templates/raw/ şi mxBB/templates/raw), iar apoi deschizi un topic pe mx-system cum am zis mai sus, sau mă anunţi pe mine să deschid un topic când e hostată pe acest site de exemplu.
Dacă nu eu o pot uploada pe mx-system după ce lansăm 2.8.0 şi un admin face upgrade la site şi la File Manager, dar o să trebuiască să includ şi versiunea pentru phpBB2 ca să nu o mai caute userii care intră direct în File Manager fără să citească topicurile de lansare, aceasta nu e necesar în cazul în care o publici pe phpbb.com, caz în care e suficient să includ în arhivă versiunea portată (adaptată) pentru 2.8

edit: Am lasato pe mxbb.net aici.
The Mx-Publisher CMS Project | Mx-Publisher@github | Mx-Publisher CMS
Demo Styles: phpBB3 | | |
- orynider
- Versiune: 3.3.0-a1
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
- Nivel php: Foarte experimentat
The Mx-Publisher CMS Project | Mx-Publisher@github | Mx-Publisher CMS
Demo Styles: phpBB3 | | |
- look