Fiecare user cu ranku sau.

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
GaNgsTa
Utilizator înregistrat

Fiecare user cu ranku sau.

Mesaj de GaNgsTa »

As dori sa stiu si eu cum fixez unui user un anume rank.....am vazut k atunci cand dau administrator cuiva , nu ii apare ranku de ADMIN...nici mie nu imi apare...tre sa il bag si in profilu meu sa selectez Founder: Yes or NO....de exemplu....intra u7n user si ii dau moderator....cum fac sa ii pun ce rank vreau eu???de ex sa ii pun ranku ''website team''.....multumesc.
bilo182
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de bilo182 »

trebuie sa il bagi si in grupu de administratori si sa ii dai si acolo default group sau ceva de genu :) ..
GaNgsTa
Utilizator înregistrat

Mesaj de GaNgsTa »

scuze...pot fi te rog mai explicit k n-am inteles NIMIK...mentionez k stiu sa adaug un rank pe forum dar nush cum sa pun ce rank vreau eu userului respectiv...dak cineva are o solutie mai ''clara'' il rog sa posteze....ms
Poseidon
Utilizator înregistrat

Mesaj de Poseidon »

Salut,

Pt phpbb2:

Este foarte simplu, in primul rand: Mergi in panoul administratorului -> Ranks -> Add new rank ( Creeaza rank nou ) -> Creezi rankul la special rank pui yes, pui imaginea catre imaginea rankului respectiv apoi dai submit, dupa mergi in Management -> Numele userului -> si jos scrie: User`s rank: ... No special rank assigned, pui pe Administrator sa zic, dai submit, revii in indexul forumului si gata! succes!

Daca vrei si la phpBB3, nu ezita sa intrebi ... 8)
GaNgsTa
Utilizator înregistrat

Mesaj de GaNgsTa »

Am forum pe phpbb2 si pot sa zic k sunt expert...eu vreau pt phpbb3....deoarece am un forum pe un host cu phpbb3.....deci dak imi zici cum sa fac ti-as fi recunoascator:)
bilo182
Utilizator înregistrat

Mesaj de bilo182 »

intrii in admin pannel , dai la users and groups, selectezi din stanga manage groups, alegi grupu administrators si dai la members din dreapta jos de la Add users selectezi Set as default group si pe urma scrii numele la user in spatiul de mai jos :)
incearca sa mai explorezi si tu meniurile alea sa vezi ce fac.. :|
GaNgsTa
Utilizator înregistrat

Mesaj de GaNgsTa »

Ms dar am aflat...am uitat sa te anunt...am aflat ''explorand''....ma poti ajuta si cu cealalta problema te rog???am mai postat la probleme de functionare...nu apare new topic si post reply la anumiti utilizatori
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”