Fiecare user cu ranku sau.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Fiecare user cu ranku sau.
As dori sa stiu si eu cum fixez unui user un anume rank.....am vazut k atunci cand dau administrator cuiva , nu ii apare ranku de ADMIN...nici mie nu imi apare...tre sa il bag si in profilu meu sa selectez Founder: Yes or NO....de exemplu....intra u7n user si ii dau moderator....cum fac sa ii pun ce rank vreau eu???de ex sa ii pun ranku ''website team''.....multumesc.
- Poseidon
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Salut,
Pt phpbb2:
Este foarte simplu, in primul rand: Mergi in panoul administratorului -> Ranks -> Add new rank ( Creeaza rank nou ) -> Creezi rankul la special rank pui yes, pui imaginea catre imaginea rankului respectiv apoi dai submit, dupa mergi in Management -> Numele userului -> si jos scrie: User`s rank: ... No special rank assigned, pui pe Administrator sa zic, dai submit, revii in indexul forumului si gata! succes!
Daca vrei si la phpBB3, nu ezita sa intrebi ...
Pt phpbb2:
Este foarte simplu, in primul rand: Mergi in panoul administratorului -> Ranks -> Add new rank ( Creeaza rank nou ) -> Creezi rankul la special rank pui yes, pui imaginea catre imaginea rankului respectiv apoi dai submit, dupa mergi in Management -> Numele userului -> si jos scrie: User`s rank: ... No special rank assigned, pui pe Administrator sa zic, dai submit, revii in indexul forumului si gata! succes!
Daca vrei si la phpBB3, nu ezita sa intrebi ...

- bilo182
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
intrii in admin pannel , dai la users and groups, selectezi din stanga manage groups, alegi grupu administrators si dai la members din dreapta jos de la Add users selectezi Set as default group si pe urma scrii numele la user in spatiul de mai jos
incearca sa mai explorezi si tu meniurile alea sa vezi ce fac..

incearca sa mai explorezi si tu meniurile alea sa vezi ce fac..