Acesta este forumul : http://fifaucl.myforum.ro/
Va rog sa imi spuneti si mie ce as putea sa mai modific ( in special la Site) ca sa se incadreze mai bine in tema..si sa arate mai bine..

Da..e. Eu akum invatz cate cva despre php ... adik akum 6 luni mam apucat sa fac "siteuri" .. nu stiam nik despre Html..deci mai am de invatzat..axn scrie:Script-ul cu adauga rezultat e copyright by Oriceon!
In legatura cu Lx. Am pus forum si pe lx www.fifaucl.lx.ro/Forum DAR MERGE INCREDIBIL DE RAU . Cred ca e de la host..k deabea poti sa potezi niste mesaje...asa incet merge. In legatura cu bannerul...akum incerc sa gasesc un script ..sau daca nu sa fac flash care sa puna o serie de bannere..la fiecare refresh sa se skimbe ( da nush daca pot pe myforum) ..emj scrie:Dar forumul de ce l=-ai facut pe myforum??
Aveai deja lx-ul ..puteai sa instalezi si tu vreun phpbb..
Si inca ceva in l;egatura cu forumul..puteai pune bannerul ca cel de pe site..
Cod: Selectaţi tot
akum incerc sa gasesc un script ..sau daca nu sa fac flash care sa puna o serie de bannere..la fiecare refresh sa se skimbe ( da nush daca pot pe myforum) ..
axn scrie:Banner prin rotatie poti sa faci cum vrei, ori flash, ori normal.
Insa de pus la myforum, nu stiu sigur daca poti pune si cod php in header; nu folosesc myforum.
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator