Postarea mesajelor merge greu iar raspunsul de confirmare nu mai apare, din aceasta cauza userii apasa de doua ori pe "Trimite" astfel incit topicurile apar duble. In rest (citire, cautare, samd.) forumul functioneaza normal.
Are cineva vreo idee ce as putea schimba/instala/optima...ca sa reduc timpul de postare al mesajelor?
postarea merge greu
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Cum ai ajuns la concluzia ca trebuie schimbat hostul?
Hostul pe care sunt acuma functioneaza 100%, si de asta sunt sigura ca sunt angajta la providerul asta
Totul merge perfect, pagina se incarca normal, cautarea functioneaza samd, doar cind trimiti o postare noua dureaza mult si nu mai apare nici mesajul de confirmare cu toate ca postarea a fost efectuata.
Dar asta nu se intimpla tot timpul sunt momente cind si postarea merge struna. Poate imi da cineva vreo idee ce as putea sa incerc.
Please!
Hostul pe care sunt acuma functioneaza 100%, si de asta sunt sigura ca sunt angajta la providerul asta

Totul merge perfect, pagina se incarca normal, cautarea functioneaza samd, doar cind trimiti o postare noua dureaza mult si nu mai apare nici mesajul de confirmare cu toate ca postarea a fost efectuata.
Dar asta nu se intimpla tot timpul sunt momente cind si postarea merge struna. Poate imi da cineva vreo idee ce as putea sa incerc.
Please!
Ar putea fi mai multe motive pentru care postarea merge greu *cateodata*, si asta poate fi doar de la server. Atunci cand cineva posteaza, script-ul face anumite verificari. Spre exemplu daca e cineva "abonat" la acel topic, si daca da, atunci ii trimite email, (iar serverul ar mai putea avea lag din cand in cand).
What I'm s'pose to write here ?
In principiu da, poti da ping -t ip , si sa vezi ce timp de raspuns ai.
Dar acest lag poate sa fie si daca sunt foarte multi vizitatori pe site. (Sau/si pe alte site-uri gazduite pe acelasi server)
Am ajuns la concluzia asta, deoarece forumul nu ar avea ce problema sa aiba incat sa ii cauzeze o functionare proasta doar cateodata. Daca merge, merge. Daca e vre-o greseala, atunci nu merge deloc, nu doar cateodata.
Dar acest lag poate sa fie si daca sunt foarte multi vizitatori pe site. (Sau/si pe alte site-uri gazduite pe acelasi server)
Am ajuns la concluzia asta, deoarece forumul nu ar avea ce problema sa aiba incat sa ii cauzeze o functionare proasta doar cateodata. Daca merge, merge. Daca e vre-o greseala, atunci nu merge deloc, nu doar cateodata.
What I'm s'pose to write here ?