[ KB ] Instalarea forumului phpBB - instalare noua
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
[ KB ] Instalarea forumului phpBB - instalare noua
Categorie: 1 Instalare/actualizare/conversie
Tip articol: Tutorial
Titlu articol: Instalarea forumului phpBB - instalare noua
Autor: danielt
Descriere articol: Recomandari pentru instalarea forumului phpBB.
>>Citeşte articolul întreg
Tip articol: Tutorial
Titlu articol: Instalarea forumului phpBB - instalare noua
Autor: danielt
Descriere articol: Recomandari pentru instalarea forumului phpBB.
>>Citeşte articolul întreg
Ultima oară modificat 06-Iun-2009, 21:28:40 de către dorin, modificat 1 dată în total.
Motiv: link KB actualizat
Motiv: link KB actualizat
- Gregory
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Salut.
am descarcat .zip-ul, am urcat pe server, am instalat si am ajuns pana la faza: Termina instalarea (cand se creaza config.php). Am accesat .../config.php si este pagina alba. cum trebuie sa continui instalarea? care e pasul urmator? de ce apare config.php gol, cand ar fi trebuit sa contina datele introduse pana atunci?
Multumesc.
am descarcat .zip-ul, am urcat pe server, am instalat si am ajuns pana la faza: Termina instalarea (cand se creaza config.php). Am accesat .../config.php si este pagina alba. cum trebuie sa continui instalarea? care e pasul urmator? de ce apare config.php gol, cand ar fi trebuit sa contina datele introduse pana atunci?
Multumesc.
Ce eroare crezi ca ii da?
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
Te bagi aiurea in seama doar ca sa faci posturi.
Incearca sa scrii din nou parola,am intalnit si eu aceasta eroare si era din cauza la parola,daca ai schimbat-o intrii in fisierul config.php si inlocuiesti cu vechea parola.
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
Te bagi aiurea in seama doar ca sa faci posturi.
Incearca sa scrii din nou parola,am intalnit si eu aceasta eroare si era din cauza la parola,daca ai schimbat-o intrii in fisierul config.php si inlocuiesti cu vechea parola.