have a problem
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
have a problem
deci am downloadat phpbb3 l-am bagat in radacina siteului ( site de tip www.adresamea.ro ) a mers priuymul pas am dat next si acolo la database configurator m-am blocat...am vazut si un tutorial dar rtot im da o eroare :
Database configuration
Database type: MysQl
Database server hostname or DSN: aici am bagata numele siteului.ro
\
Database server port:
Database name: aici am pus numelesiteului
Database username: am bagat un user oarecare
Database password: si o parola oarecare
si imi da eroarea asta :
Could not connect to the database, see error message below.
Access denied for user 'user@'focus.websitewelcome.com' (using password: YES)
deci dadca ma putetei ajuta va rog frumos !
am mai citit undeva un tutorial de instalare dar daca se poate fiti mai explicitizi ce trebuie sa baga acolo in acele campuri ca un prea ama intzeles !
Va multzumesc ,
Davidsss
Database configuration
Database type: MysQl
Database server hostname or DSN: aici am bagata numele siteului.ro
\
Database server port:
Database name: aici am pus numelesiteului
Database username: am bagat un user oarecare
Database password: si o parola oarecare
si imi da eroarea asta :
Could not connect to the database, see error message below.
Access denied for user 'user@'focus.websitewelcome.com' (using password: YES)
deci dadca ma putetei ajuta va rog frumos !
am mai citit undeva un tutorial de instalare dar daca se poate fiti mai explicitizi ce trebuie sa baga acolo in acele campuri ca un prea ama intzeles !
Va multzumesc ,
Davidsss
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: have a problem
Database server hostname or DSN este deobicei localhost
Pentru Database name , Database username si Database password trebuie sa bagi datele necesare pentru a se putea conecta la baza de date, nu unele "oarecare".
Pentru Database name , Database username si Database password trebuie sa bagi datele necesare pentru a se putea conecta la baza de date, nu unele "oarecare".
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
In primul rand trebuie sa iti creezi o baza de date unde sa poti instala forumul, aceasta baza de date va avea un nume, un username si o parola . Acestea sunt datele pe care tu trebuie sa le introduci la instalarea forumului. Nu se pun date "oarecare" pentru ca nu vei reusi asa. Si host name, in 70% din cazuri este localhost.Davidsss scrie:deci ma ajutati si pe mine va rog ?? datimi va rog niste exemple ca tot nu niteleg f bin ce trebuie sa bag acolo sunt confuz...am stat cam o ora si am tot bagat to felul dar nu am reusit !
Va multumesc !
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.