Group moderator colorat
Group moderator colorat
Cum as putea sa fac sa`mi apara Grupul moderator la un forum colorat

Nu stiu vre-o solutie mai buna decat cea de mai jos; m-am uitat acum cateva minute prin fisierele forumului meu.
Prima oara fa un backup, pentru orice eventualitate!
Se va aplica pentru grupuri, la phpbb2 ! (Cred ca despre asta e vorba, mesajul fiind postat aici)
Deschide index.php cu un editor, si cauta linia:
pe care o vei inlocui cu
Singura modificare este inainte de group_name; Am adaugat <font> pe care o poti inlocui cu alta culoare. (Aceasta fiind un verde asemanator cu cel din poza ta)
Daca cineva stie alta solutie mai buna si mai eficienta, va rog sa ma corectati :- )
Later Edit: Cred ca sunt ceva filtre, care nu ma lasa sa postez codul cum trebuie ! inainte de POST_GROUPS_URL ar fi fost groupcp.php.. si vad ca nici culoarea nu o scrie, apare doar <font> si atat !
Am sa postez codul intr-un fisier .txt
Later Edit: Am pus codul intr-un fisier .txt. Click dreapta aici si da-i Save Target As. Pentru ca daca deschizi direct in browser, nu se vede prea bine nici asa. (Damn!)
Nu uita sa faci backup.
Bafta.
Prima oara fa un backup, pentru orice eventualitate!
Se va aplica pentru grupuri, la phpbb2 ! (Cred ca despre asta e vorba, mesajul fiind postat aici)
Deschide index.php cu un editor, si cauta linia:
Cod: Selectaţi tot
$forum_moderators[$row['forum_id']][] = '<a href="' . append_sid(" POST_GROUPS_URL=" . $row['group_id']) . '">' . $row['group_name'] . '</a>';
$forum_moderators[$row['forum_id']][] = '<a href="' . append_sid(" POST_GROUPS_URL=" . $row['group_id']) . '"><font>' . $row['group_name'] . '</font></a>';
Daca cineva stie alta solutie mai buna si mai eficienta, va rog sa ma corectati :- )
Later Edit: Cred ca sunt ceva filtre, care nu ma lasa sa postez codul cum trebuie ! inainte de POST_GROUPS_URL ar fi fost groupcp.php.. si vad ca nici culoarea nu o scrie, apare doar <font> si atat !
Am sa postez codul intr-un fisier .txt
Later Edit: Am pus codul intr-un fisier .txt. Click dreapta aici si da-i Save Target As. Pentru ca daca deschizi direct in browser, nu se vede prea bine nici asa. (Damn!)
Nu uita sa faci backup.
Bafta.
Nu stiu cum este acel mod, am sa il caut si eu sa arunc o privire. Daca iti permite sa pui ce culoare vrei la grupuri, si ti le arata jos la Legend sau.. ma rog, ceva de genul asta, atunci modificarea pentru a aplica asta si in dreptul forumurilor n-ar trebui sa dea prea multa bataie de cap. Am sa ma uit, iar dupa ce rezolv, postez aici.
What I'm s'pose to write here ?
- bilo182
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Trebuia in viewforum.php sa ai o linie
pe care sa o inlocuiesti cu
$moderators[] = '<a href="' . append_sid("profile.$phpEx?mode=viewprofile&" . POST_USERS_URL . "=" . $row['user_id']) . '">' . $row['username'] . '</a>';
$moderators[] = color_group_colorize_name($row['user_id']);