Am instalat, am sters install si contrib, si am ajuns la punctul 13 de la articolul kb.php?mode=article&k=17
Obiectii:
1. portul server: 3306 (nu 80 cum era in formular)
2. am creat un subdomeniu, deci adresa web este formata din forum.domeniu.net
3. la config.php nu am facut nici o modificare, ci este asa cum a rezultat din instalare
Probleme:
1. la logare si delogare apare o pagina de eroare, dar dupa ce intru pe adresa forumului, imi arata ca sunt logat
2. nu pot sa intru in panoul admin - eroare: cannot open this login page
3. Am incercat sa fac acele modificari CHMOD 777 cu FileZilla, versiunea pt mac, dar nu m-am putut loga.
Despre ce host este vorba? (de tip FTP)? la host ftp, user, pass, la port nu-mi permite sa folosesc 21. WHY??
A mers foarte bine instalarea pana acum, dar logarea si acces panou admin - sunt probleme. Ce-i de facut? Cum se pot rezolva?
Multumesc.
All the Best!
Cum functioneaza pe Mac
- Gregory
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
OK. am luat Filezilla pt mac, am pus la config.php CHMOD 777
Dar tot nu merge logarea - trece intr-o pagina in care da eroare. Iar daca revin, si scriu din nou adresa forumului, sunt logat. ceva nu merge bine. Stie cineva ce mai trebuie facut?
In panoul admin, da aceeasi pagina cu eroare, si nu intra deloc.
Ce-o fi asa complicat la configurarea unui forum??
Ma ajuta cineva?
Dar tot nu merge logarea - trece intr-o pagina in care da eroare. Iar daca revin, si scriu din nou adresa forumului, sunt logat. ceva nu merge bine. Stie cineva ce mai trebuie facut?
In panoul admin, da aceeasi pagina cu eroare, si nu intra deloc.
Ce-o fi asa complicat la configurarea unui forum??
Ma ajuta cineva?