AllDesign.edu.ms
Este un site pentru designeri, atat web cat si artistica, adica poti gasi tutoriale si suport la aceea cum sa faci un buton pentru site-ul tau, dar poti gasi si lectii complexe, pentru inceput in Photoshop si CorelDraw, poate mai tarziu si Flash.
Este de fapt un forum, insa poate in viitorul apropiat vom creea vreun index unde sa adunam toate tutorialele, iar forumul pana ce cred ca se potriveste de minune.
AllDesign.edu.ms
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bilo182
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
e cam plin de tutoriale.. nustiu de unde sa aleg mai intai.. stai sa vad care e faza.. noi ne inregistram.. mai postam una alta mai punem un tutorial si voi va mandriti ce forum plin si infloritor aveti.. nu ati fost in stare sa puneti un header .. ati puste niste magarii de bannere cum sa faci milioane de dolari.. dupa cum am mai zis.. unii sunt atat de mandri ca au stiut sa instaleze un forum si sa faca 5 categorii
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Singurul lucru care imi place sunt icon-urile
in rest nu comentez...

<a href="http://www.cs-fun.net"> Tutoriale, Plugin-uri, Harti noi, Huburi, Promovare servere cs, Download cs full, patch-uri, swds