cum pot sa scot un nume de utilizator interzis..?
- Rapidulet
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
cum pot sa scot un nume de utilizator interzis..?
am schimbat numele userului pe care sunt administrator si cand incerc sa il reiau imi spune: "Scuze, dar acest nume de utilizator a fost interzis".
Cum fac sa scot interdictia pentru a-mi putea recapata numele de administrator avut inainte?
Cum fac sa scot interdictia pentru a-mi putea recapata numele de administrator avut inainte?
Ultima oară modificat 26-Apr-2004, 16:01:31 de către Rapidulet, modificat 1 dată în total.
- Rapidulet
- Utilizator înregistrat
pur si simplu am inlocuit din profil numele de utilizator avut cu un alt nume. Cand am incercat sa il pun la loc pe cel avut inainte mi-a dat respectivul mesaj ca: "Scuze, dar acest nume de utilizator a fost interzis".
Am incercat si din panoul de administrare, de la managementul administrarii utilizatorilor si acolo imi da acelasi mesaj. N-am gasit nici in link-ul dat de tine o rezolvare.
Sa ii dau un salveaza baza de date dupa care sa reincerc sa schimb numele utilizatorului pe care sunt si admin, din administrare?
Am incercat si din panoul de administrare, de la managementul administrarii utilizatorilor si acolo imi da acelasi mesaj. N-am gasit nici in link-ul dat de tine o rezolvare.
Sa ii dau un salveaza baza de date dupa care sa reincerc sa schimb numele utilizatorului pe care sunt si admin, din administrare?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
mie mi-a mers din profil sa schimb numele utilizatorului curent !
cel mai bine ar fi sa te autentifici cu noul nume (care este si administrator) si sa iti schimbi numele din Panoul Administratorului->Management; ar trebui sa vezi modificarea si in tabela phpbb_users !
cel mai bine ar fi sa te autentifici cu noul nume (care este si administrator) si sa iti schimbi numele din Panoul Administratorului->Management; ar trebui sa vezi modificarea si in tabela phpbb_users !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
nu trebuie sa cauti vechiul nume pentru ca acesta nu mai exista (l-ai modificat chiar tu) ! trebuie sa cauti noul nume si sa-l modifici cu alt nume (chiar cu cel vechi pe care il introduci manual) !Rapidulet scrie:Am incercat si din profil si din administrare din management. Cand caut vechiul nume avut "Rapidulet", imi spune ca acesta nu exista.
- Rapidulet
- Utilizator înregistrat
Nu e man, uite am rezolvat. In administrare la cuvinte cenzurate era pus in cazul in care este scris rapidulet sa apara Rapidulet cu litera mare. Am scos numele de la cuvinte cenzurate si a mers. Sa incerci si tu sa vezi ca introducandu-ti numele la cuvinte cenzurate nu-ti mai da voie sa il folosesti chiar daca esti simplu utilizator chiar daca esti administrator.