un forum despre orice ciosu.dap.ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
ovisopa
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de ovisopa »

#1. mie personal nu-mi place culoare de la mouse over pe linkuri , nu e delok potrivita pentru un background alb :( .

#2. iconitele care le folosesti pe forum au background-ul acela albastru, cred ca ar arata mai bine daca le editezi si le faci pt bg alb .. pt ca asa patrata nu arata bine :(

#3. nu stiu ce ai facut prin codul html dar pe o rezolutie de 1024x768 nu incape tot site-ul .. apare scroolul si pe orizontala .. e nasoala rau faza asta :( .. incearca sa modifici la partea de sus, daca dai un < BR > dupa Lista membrilor se rezolva problema .. asa rapid ;)

see ya
ciosu
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de ciosu »

K. Backgroundul ala alb, este o chestie temporara dupa ce am avut un background albastru cum sunt si butoanele. Forumul nu il tin pe subdomeniul de la 3x, ptr ca problemele 3x sunt cunoscute de toata lumea, si nu am chef sa imi complic viata.
oviospa nu stiam de problema asta cu scrollul care apare si pe orizontala in rezolutia de 1024*768, o sa incerc sa vad ce se intampla si promit ca o sa modific ce e de modificat.:wink:
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”