SQL Server
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
S-a rezolvat multumesc tuturor
Am rezolvat problema cu bine. Multumesc tuturor care v-ati preocupat de aceasta problema.
Situatia se rezolva asa cum a spus Bogdan. Exista un caz asemanator prezentat in engleza pe care-l puteti vedea la adresa:
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.ph ... highlight=
Situatia se rezolva asa cum a spus Bogdan. Exista un caz asemanator prezentat in engleza pe care-l puteti vedea la adresa:
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.ph ... highlight=
-
- Utilizator înregistrat
Instalare sub SQL Server
Se instaleaza greu sub SQL Server? A incercat cineva.Eu da si mi-a dat eroare...
Astept un voluntar care a incercat.
[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Astept un voluntar care a incercat.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
nu te solicita f. mult instalarea pe un srv SQL Server. trebuie sa fii atent cum creezi baza de date.
arunca un ochi si pe subiectul: viewtopic.php?t=1157
arunca un ochi si pe subiectul: viewtopic.php?t=1157
Eroare la reinstalare
Salut!
Am tot avut probleme cu mail-urile de notificare, asa ca am hotarat sa reinstalez forumul
Am sters baza de date din MS SQL Server 2000, am sters directorul cu fisierele forumului de pe server, apoi am incercat sa instalez din nou. Dupa ce am completat datele din ecranul de instalare mi-a aparut eroarea:
An error has occurred during installation
An error occurred trying to update the database
There is already an index on table 'NumeBazaDeDate_sessions_keys' named 'IX_NumeBazaDeDate_sessions_keys'.
Aceasta eroare tin minte ca mi-a aparut si prima data cand am instalat, dar nu mai stiu cum am reusit intr-un final sa instalez... Ma puteti ajuta? Va rog mult! Trebuie sa reinstalez forumul pana luni dimineata...
Am tot avut probleme cu mail-urile de notificare, asa ca am hotarat sa reinstalez forumul
Am sters baza de date din MS SQL Server 2000, am sters directorul cu fisierele forumului de pe server, apoi am incercat sa instalez din nou. Dupa ce am completat datele din ecranul de instalare mi-a aparut eroarea:
There is already an index on table 'NumeBazaDeDate_sessions_keys' named 'IX_NumeBazaDeDate_sessions_keys'.
Aceasta eroare tin minte ca mi-a aparut si prima data cand am instalat, dar nu mai stiu cum am reusit intr-un final sa instalez... Ma puteti ajuta? Va rog mult! Trebuie sa reinstalez forumul pana luni dimineata...

Tabelele forumului NU erau in baza de date, erau doar tabelele standard, cu care se creeaza orice baza de date in MS SQL Server 2000 cand ii dai "New Database" in Enterprise Manager...
Sa trecem peste, oricum, pentru ca... pe exact aceeasi baza de date (si cu aceleasi date completate in form-ul de instalare) am instalat versiunea phpBB-2.0.17 si a mers instalarea din prima, fara nici un fel de probleme.
So... inca nu shtiu de unde era problema.
Sa trecem peste, oricum, pentru ca... pe exact aceeasi baza de date (si cu aceleasi date completate in form-ul de instalare) am instalat versiunea phpBB-2.0.17 si a mers instalarea din prima, fara nici un fel de probleme.
So... inca nu shtiu de unde era problema.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: Eroare la reinstalare
Se pare a fost din cauza unui bug in versiunea 2.0.18 ce afecteaza instalarile noi pe MS SQL.The Dog scrie:Am sters baza de date din MS SQL Server 2000, am sters directorul cu fisierele forumului de pe server, apoi am incercat sa instalez din nou. Dupa ce am completat datele din ecranul de instalare mi-a aparut eroarea:
Ca sa rezolvi problema cu versiunea pe care o ai, modifica in fisierul install/schemas/mssql_schema.sql IX_phpbb_sessions_keys din a doua linie cu IX_phpbb_sessions_keys_1. Salvezi fisierul si incerci din nou.