moldova
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
sus ... buna . Daca cinstit doream si eu sa pun la discutie aceasta tema ! Dar vad ca sa inceput discutia ! Bravo ca ati facut phpBB-ul in limba noastra natală !
www.alien.infopit.net - Is a just a port of my minds !
www.alien.infopit.net - Is a just a port of my minds !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Cand am intrat, am ramas trasnit! SUPER FAIN! BESTIAL!AM vazut mai multe teme de phpbb, si asta e printre cele mai bune. Cred ca ati lucrat ceva... De altfel, mi-a placut si salvaeco.org de cand l-am vazut (scriptul meteo de pe site-ul meu e "made by salvaeco.org").
Feedback: folosesc un monitor cu contrast mai slab, si meniul si titlurile categoriilor nu se disting asa de bine. Poate ar fi mai indicata o nuanta putin mai inchisa la background-ul categoriilor.
Keep up the good work!
Feedback: folosesc un monitor cu contrast mai slab, si meniul si titlurile categoriilor nu se disting asa de bine. Poate ar fi mai indicata o nuanta putin mai inchisa la background-ul categoriilor.
Keep up the good work!