[DEZV] phpBB MODificat

Discuţii legate de forumul PhpBB MODificat. Acest forum are instalate implicit unele din cele mai utilizate MODificări.
Închis

Consideraţi util acest proiect?

Da
19
90%
Nu
2
10%

Voturi totale: 21

mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Săptămâna aceasta voi actualiza arhiva dar între timp vă aştept cu sugestii pentru noi modificări de instalat.

O nouă opţiune pe care o prevăd (deşi încă nu m-am gândit cum o să o aplic) este selectarea modificărilor care să fie instalate şi de asemenea posibilitatea alegerii acestora din PA după instalarea phpBB.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

mihaitza scrie:Săptămâna aceasta voi actualiza arhiva dar între timp vă aştept cu sugestii pentru noi modificări de instalat.
- Photo Album Addon
- Search in View Topic (foarte util)
- SE Logger (identificarea motoarelor de cautare - pt admin)
mihaitza scrie:O nouă opţiune pe care o prevăd (deşi încă nu m-am gândit cum o să o aplic) este selectarea modificărilor care să fie instalate şi de asemenea posibilitatea alegerii acestora din PA după instalarea phpBB.
foarte buna ideea !
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

Fişierul a fost modificat.
Este posibil ca Statistics să nu funcţioneze! - vă rog să mă anunţaţi.
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

bogdan scrie:
mihaitza scrie:O nouă opţiune pe care o prevăd (deşi încă nu m-am gândit cum o să o aplic) este selectarea modificărilor care să fie instalate şi de asemenea posibilitatea alegerii acestora din PA după instalarea phpBB.
foarte buna ideea !
Ai vreo idee pentru această implementare? Deocamdată am creat o listă inactivă (încă) de selecţii... cred că principiul ar trebui să fie cel al EasyMod... să facă singur modificările în fişiere dacă selectezi modulul.
Altfel nu văd cum... dacă pur şi simplu nu instalezi în baza de date un modul, dar acesta există ca modificare în fişiere, vei primi eroare.
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Din pacate eu nu mai am acces la dap.ro unde instalasem forumul DEMO :(
dorin
Fost coleg

forum phpBB MODificat

Mesaj de dorin »

Un nou DEMO al forumului phpBB MODificat de Mihaita puteti vedea AICI.

O sa revin curand si cu impresii despre installer si panoul administratorului.
dorin
Fost coleg

Impresii

Mesaj de dorin »

Im primul rand vreau sa va spun ca munca depusa de Mihaitza pentru a include in phpbb aceste modificari nu cred deloc ca a fost foarte usoara, insa cred ca el are o ambitie si o putere de munca care pe mine personal ma impresioneaza si de care cred ca putini dintre noi ar fi capabili.

In alta ordine de idei acest proiect cred ca face cinste cu brio comunitatii phpbb romanesti.

O sa va spun azi cateva impresii despre intaller-ul forumului phpBB MODificat:

- in primul rand inca de la instalare utilizatorul are posibilitatea de a opta asupra modificarilor care sa fie instalate si lista lor o puteti gasi in acest thread. Aceasta noua facilitate permite unui administrator sa instaleze un forum alegand modificarile dorite in functie de necesitati, cu un minim de efort si un maxim de rezultate;

- in al doilea rand utilizatorul este avertizat inaintea inceperii instalarii ca fisierul de configurare config.php trebuie sa fie CHMOD 777 pentru a se evita imposibilitatea modificarii acestuia la instalare urmata de download, modificare manuala si apoi upload in directorul radacina al forumului;

-in al treilea rand instalarea este o joaca de copii si va sfatuiesc pe toti cei ce doriti un forum phpbb cu MODificari sa testati acest forum phpBB MODificat in loc a instala un phpBB clasic si apoi sa incercati instalarea unor MODificari manual sau cu EasyMOD.

O sa revin in curand si cu impresii despre Panoul Administratorului.
TIR
Utilizator înregistrat

Mesaj de TIR »

mama e super misto phpbb-ul asta modificat l-am tetat si eu
skeleton
Utilizator înregistrat

Mesaj de skeleton »

aveti un 10* pentru munca depusa
dorin
Fost coleg

Panoul Administratorului

Mesaj de dorin »

Astazi impresii despre Panoul Administratorului:

In varianta phpbb MODificat cu toate modificarile instalate, panoul administratorului permite, pe langa setarile pentru configurarea de baza si avansata ale forumului, controlul tuturor optiunilor modificarilor instalate.

Acest lucru se va putea face, numai dupa ce a fost setata parola pentru EasyMod.

Toate acestea in limba romana !

Desi nu am avut timp sa testez configurarea tuturor modificarilor, se pare ca exista o mica eroare in Statistics/Statisitici (ar trebui tradus si termenul Statistics - din panoul din stanga) - Configurarea statisticilor , generata se pare de lipsa tabelei phpbb_stats_config:

Cod: Selectaţi tot

Could not query statistics config table

DEBUG MODE

SQL Error : 1146 Table 'demo.phpbb_stats_config' doesn't exist

SELECT * FROM phpbb_stats_config

Line : 52
File : /home/httpd/vhosts/emma.ro/subdomains/phpbb/httpdocs/phpBB2-MODificat/admin/admin_statistics.php
Închis

Înapoi la “PhpBB MODificat”