Stiluri incompatibile ?

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Luna
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Stiluri incompatibile ?

Mesaj de Luna »

Tocmai am facut upgrade la un forum phpbb3 de la versiunea RC 5 la versiunea RC 7, si de atunci nici un stil facut pentru vechile versiuni nu mai imi merge, am avut vreo 10 stiluri instalate care mergeau, acum doar subSilver2 si prosilver imi mai merg, restul ori nu ma pot nici loga nici posta ca apare camp field ori imi da fatal erorr. Ce e de facut ? Singura solutie e sa sterg stilurile vechi si sa pun doar stiluri pentru RC7 ?

Si inca o intrebare, cam in cat timp se estimeaza ca va aparea o versiune stabila de phpbb3 ? Ca m-am saturat de upgradeuri, peste cateva ore trebuie sa ma apuc de alt forum, la care aveam peste 50 de stiluri.
GaNgsTa
Utilizator înregistrat

Mesaj de GaNgsTa »

Nimeni nu stie cand v-a aparea phpbb3 FINAL....se zvonea k apare anul acesta in iulie dar uite k e octombrie si inca nu a aparut....altii spun k apare pana in 2008......nush ce sa mai cred
Luna
Utilizator înregistrat

Mesaj de Luna »

Ok, insa problema cu stilurile nu a mai intalnit-o nimeni ?
roadiro
Utilizator înregistrat

Mesaj de roadiro »

Este aceasta problema, intradevar.
Ba mai mult daca ai avut alt stil instalat , multi dintre useri, nu-mi dau seama dupa ce criterii, nu se mai pot autentifica, decat dupa ce se cere alta parola.
Iar Adminul se poate loga pe forum dar catre PA aleluia, decat tot asa dupa ce se cere alta parola.

Pe templetul prosilver nu sunt probleme, cu conditia sa fi fost facuta actualizarea de versiune cu acest templet activ. Dupa reactualizare versiunii in alt templet, chiar daca se revine in prosilver tot sunt probleme.

Concluzia: daca aveti alt templet instalat, este bine sa activati prosilver inainte de a face update. Probabil ei fac verificarile pe acest templet.
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Re: Stiluri incompatibile ?

Mesaj de Shadow of Wishes »

Luna scrie:Tocmai am facut upgrade la un forum phpbb3 de la versiunea RC 5 la versiunea RC 7, si de atunci nici un stil facut pentru vechile versiuni nu mai imi merge, am avut vreo 10 stiluri instalate care mergeau, acum doar subSilver2 si prosilver imi mai merg, restul ori nu ma pot nici loga nici posta ca apare camp field ori imi da fatal erorr. Ce e de facut ? Singura solutie e sa sterg stilurile vechi si sa pun doar stiluri pentru RC7 ?

Si inca o intrebare, cam in cat timp se estimeaza ca va aparea o versiune stabila de phpbb3 ? Ca m-am saturat de upgradeuri, peste cateva ore trebuie sa ma apuc de alt forum, la care aveam peste 50 de stiluri.
In legatura cu stilurile tale anterioare, uite aici ceea ce poti face pentru ca ele sa fie functionale. Sper sa iti fie folositoare.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”